Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prywatny pediatra z dojazdem do domu korzystacie?

Polecane posty

Gość gość

Jesteście zadowolone?Czy lekarz podczas wizyty podaje dziecku jakieś leki,czy tylko wypisuje receptę?Ile płacicie za wizytę?

Gość gość
Po co? Ja pod blokiem mam przychodnie zdrowia.

Gość gość
No po to zeby np nie stać w kolejce,zeby dziecko nie miało kontaktu z innymi chorymi dziećmi,zeby no w moim przypadku nie jechać 20 km autem z gorączkującym dzieckiem

Gość gość
Ja nie mam takiego problemu bo chodzę na konkretną umówioną godzinę i stać nie muszę a i jeszcze nigdy syn nie złapał niczego w przychodni. Przy pierwszym dziecku człowiek czasem jest przewrażliwiony. Z gorączką też nie jedziesz bo zbijasz ją i dopiero idziesz.

Gość gość
Tak, korzystam, mam zresztą pakiet ubezpieczeniowy który obejmuje takie wizyty, koszt jednej wizyty to około 200 zł. Lekarz zawsze dokładnie bada dziecko, wypisuje recepty, jak trzeba to wystawia zwolnienie. Nie wyobrażam sobie ciągnąć chorego dzieciaka do poradni skoro mam opcje wizyty domowej

Również z rodziną korzystamy z wizyt domowych - tak zwanej "medycyny wyjazdowej", w ramach pakietu medycznego Enel-Med. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość Gosc

Tak korzystam, ale mąż ma pakiet w Medicover (ponad 200 zł), jestem zadowolona, bo przychodnie mam daleko. Czasami kilka miesięcy nie dzwonię, czasami 4 razy w miesiącu. Zależy  jak dzieci chorują. Mam 2 dzieci.