Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szerdog

Jak przywrócić zainteresowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość Szerdog

Witam, Mam mały problem odnośnie relacji z moją znajomą w której się zakochałem. Znamy się od kilku miesięcy, obaj odwzajemnialismy zainteresowanie sobą w pierwszym miesiącu znajomości. Wszystko do tego momentu było super. Niestety spotkaliśmy się tylko raz i to z jej inicjatywy. Dziś mijają cztery miesiące znajomości i niestety jest coraz to gorzej. Niestety zaspałem i nie zaprosiłem jej jeszcze nigdzie z mojej inicjatywy.. Chciałbym się z nią umówić, ale ona mi nie wierzy że spotkanie wypali. To jest tak bardzo dziwna sytuacja, że wątpię aby ktoś takiej doświadczył. Ostatnio wygarneła mi że jest zniechęcona co do mnie i jej zainteresowanie praktycznie zniknęło oraz jest wkurzona na mnie. Bardzo chciałbym się z nią zobaczyć i porozmawiać na spokojnie ale nie wiem czy jeszcze jest jakaś szansa :( Jestem bardzo załamany w tym momencie bo wiem że zachowałem sie jak kretyn... bardzo mi na niej zależy i traktuję ją bardzo poważnie. I teraz pytanie. Jak przywrócić jej zainteresowanie abym mógł to naprawić? Zaznaczam że dąże do poważniejszej relacji z nią. Z góry dziękuję i proszę o wyrozumiałość i szybką odpowiedź bo czas jest w tym momencie na wagę złota :)

Gość gość
Obaj? Może ona jest facetem jednak o dlatego.

Gość gość
Nie, to kobieta spostrzegawczy forumowiczu :)

Gość gość
Spóźnione.

Gość gość
Naprawdę nie da się już nic zrobić? :(

Gość gość
teraz to ją w du/pę pocałuj

Gość gość
Nie bo mu się spodoba.

Gość gość
Znajdź inną.

Gość gość
Pewnie że znajdź inna i nie zawracaj sobie głowy kimś kto cię nie chce.

Gość gość
18:33 :D :D

Gość gość
Pewnie że znajdź inna i nie zawracaj sobie głowy kimś kto cię nie chce xxxxx ale że co ? to on jej nie chciał więc niech teraz da dziewczynie spokój a ona byłaby naprawde goopia gdyby mu jeszcze chciała wierzyć ! przez 4 miesiące nic nie zrobił a teraz se przypomniał ?? a niby czemu tak ? bo inna może w tym czasie kosza dała ?!

Gość gość
No taka prawda.

Gość Szerdog
No tak, czyli nic już się nie da zrobić.. A może postawić sprawę jasno i powiedzieć co do niej czuję i że chciałbym to naprawić?

Gość gość
Nie uwierzy .

Gość gość
A ty skąd wiesz? Wszystko jest lepsze od pajacowania.

Gość gość
a dlaczego przez 4 miasiace wykazałeś sie brakiem zainteresowania a teraz ci się przypomniało ? hmm ?? bo pewnie słabo ci zależło na tej dziewczynie a teraz z braku laku jest ci potrzebna ? wy faceci jesteście okropni !

Gość gość
Daj spokój . Na wszystko jest odpowiednia chwila albo ją wykorzystasz albo nie. To tak jakbyś przyszedł na stację minutę po odjeździe pociągu.

Gość Szerdog
To nie tak, bardzo mi na niej zależy.. Zakochałem się w niej po uszy. Ona mieszka ode mnie 30 km i troszkę problemu mi sprawia spotkanie z racji takiej że nie mam jeszcze auta. No ale z drugiej strony są też inne środki transportu.

Gość gość
wszystko mozna naprawic zacznij malymi kroczkami i zobacz jaka reakcja>:)

Gość gość
Też tak miałem. Zwlekałem 3 miesiące. Dziewczyna czekała ale się nie doczekała. Poderwał ją taki, który nie zwlekał. Straciłem ją na zawsze.

Gość gość
Stań w jej drzwiach z bukietem kwiatów albo pod jej pracą, jak skończy. Może Ci przebaczy. Innej opcji nie widzę.

Gość gość
ludzie jak chca to i po latach sie schodzą a co dopiero tam jakas znajoma co narzeczona nawet nie była jak Cię chce to wszystko będzie ok>:)

Gość gość
Do gościa powyżej - nie prawda. Zainteresowanie mija. A nawet przeradza się w niechęć. Wiem co piszę. Jak jesteś takim durnym facetem, to sam tak działaj z opóźnieniem. Ja bym była na maxa zdenerwowana i zniechęcona. Skreśliłabym go i miała bardzo negatywne nastawienie.

Gość Szerdog
No właśnie o to chodzi ze nie mogę zwlekać bo jak znajdzie kogoś innego to ją stracę na zawsze.. Jakies propozycje co mógłbym zrobić?

Gość gość
ja sama kiedys nie byłam zainteresowana pewnym chłopakiem nawet umowic sie nie chciałam (miałam swoje rozne sprawy) ale po 2latach spotkalismy sie przypadkiem u jakis znajomych i no i tak to się zaczęło....;)

Gość gość
dziś sprobuj Ją zaczepic,że dawno sie nie widzieliscie,że jestesciekawy co u Niej,ze trochę sie martwisz bo nie macie kontaktu,zapytaj czy machwilę czasu i mzoe się umow:)

Gość Szerdog
Tylko ze sęk w tym że ja codziennie do niej piszę

Gość gość
To znowu ty jełopie od laski z pracy.

Gość gość
Piszesz z nią tyle mies. I nic nie ugrałeś? Po ile lat wy macie?

Gość gość
Spytaj czy chce pogadac