Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NelaMi

Zabiegi kosmetyczne Proderma w Poznaniu

Polecane posty

Gość NelaMi

Witam, polecono mi wykonanie zabiegów kosmetycznych odmładzających cerę i poprawiających wygląd twarzy w Prodermie przy ul. Wyłom w Poznaniu. Co sądzicie, czy warto?

Gość Marlena TC
Warto, na prawdę warto! Świetny personel, gabinety wyposażone w najnowszej generacji sprzęt markowy, obsługa na najwyższym poziomie, zabiegi dobrze dobrane do potrzeb i oczekiwań klienta, rzetelność usług, pierwszorzędna jakość i skuteczność zabiegów oraz widoczne efekty. Polecam

Gość Szania_6
Proderma to świetne miejsce, fachowa i profesjonalna obsługa. Jak dla mnie trochę dużo razy trzeba przyjść dla dobrego efektu, ale to chyba tak wszędzie. Polecam

Gość Anna Maria W
Bylam w Prodermie wykonać zabieg kwasem botulinowym na zmarszczki mimiczne czoła. Przed zabiegiem przeprowadzono ze mną szczegółowy wywiad. Zostałam dokładnie zapoznana z informacjami odnośnie zabiegu. Wytłumaczono mi jak zabieg bedzie przeprowadzony oraz w jakich partiach czoła będą wykonane nakłucia z podaniem preparatu. Lekarz wytłumaczył i zapoznal mnie z ewentualnymi dolegliwościami oraz w jakim czasie będą widoczne efekty. Zabieg wykonany bardzo profesionalnie bezbolesny czułam sie komfortowo i dobrze. Polecam

Gość Azalia1
Rewelacyjne zabiegi w wykonaniu certyfikowanych specjalistów. Gabinety dobrze wyposażone w najnowszej generacji sprzęt, ofrta bardzo urozmaicona. Każda kobieta znajdzie tam dla siebie odpowiedni zabieg odmładzający. Polecam

Gość adka91
Myśle że na pewno się nie zawiedziesz! Od dawna jestem wierną pacjentką dr Dembińskiej i nie zmieniłabym jej na żadną inna dermatolog. Super podejście, miła atmosfera, profesjonalizm. Miałam tam wykonaną mikrodermabrazję, peelingi chemiczne oraz powiększane usta i zawsze wychodziłam w pełni usatysfakcjonowana. Polecam