Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta d2

cellulit

Polecane posty

Gość jolanta d2

Mam problemy z cellulitem na udach, gdzie usunąć w Poznaniu? Z jakiego gabinetu skorzystać, gdzie skutecznie wykonują zabiegi i bezpiecznie?

Gość Sandra M
Ja miałam też bardzo mocny cellulit na nogach i wstydziłam się rozebrać na plaży i basenie. W końcu zdecydowałam się na zabieg i wybrałam się z polecenia koleżanki do Prodermy na Winogradach. To bardzo dobra, nowoczesna klinika medycyny estetycznej, wykonują tam zabiegi nowoczesnym sprzętem, terapia laserowa jest zupełnie bezpieczna, a personel wykwalifikowany z dużym doświadczeniem i wiedzą fachową, w zupełności można zaufać. Jakość zabiegu widoczna i efekt długotrwały, ceny możliwe do przyjęcia.

Gość Sofia2
Fajnie wykonują usunięcie cellulitu w Prodermie przy ul. Wyłom. Koleżanka mi poleciła, no i się nie zawiodłam. Zabieg wykonany rzetelnie i fachowo, miła obsługa, wszystkie działania wyjaśnione przez panią dermatolog. Gabinet czyściutki, a sprzęt nowoczesny i markowy. Efekt zabiegu widoczny. Polecam

Gość KosmetologKarolina
Na cellulit super sprawdzą się zabiegi Icoone - drenaż podciśnieniowy. Wspomaga usuwanie cellulitu, pobudza układ limfatyczny i krwionośny, usuwa toksyny i złogi, upłynnia tkankę tłuszczową, jednym słowem wspomaga wygląd skóry! Bardzo polecam wykonanie zabiegu w Clinica Cosmetologica. Więcej o tym zabiegu : https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/icoone-laser-modelowanie-sylwetki-lifting-twarzy/

Gość ReginaRe
Cellulit to zmora większości kobiet, ja też się z nim zmagam. Moim zdaniem podstawa to dieta i aktywność fizyczna. Oczywiście nie zaszkodzi, jak będziemy się wspomagać np. kosmetykami wyszczuplającymi. Ja używa takich z eveline Slim Extreme 4D dobrze się sprawdzają.

Gość Honorka1
Polecam skuteczną metodę na cellulit, świetnie sprawdził w przypadku moich nóg. Zabieg wykonałam w Klinice Proderma przy ul. Wyłom. Po profesjonalnej ocenie nierówności skóry, grubości bruzd pani dermatolog M. Dembińska zachęciła mnie do nowoczesnej metody niwelującej cellulit za pomocą balistycznej fali akustycznej. Zabieg zupełnie nieszkodliwy, a nawet przyjemny, bo odczuwa się relaksujące wibracje. Fachowe wykonanie skutecznie wpłynęło na gładkość i sprężystość skóry oraz sprawiło, że wyszłam bardzo zadowolona z jakości usługi.

Gość gość
cellulit sam tak po prostu nie zniknie. Trzeba się za niego zabrać dietą ćwiczeniami i intensywnymi masażami, no chyba,że ktoś chce efektów od razu to warto skorzystać z medycyny estetycznej, z zabiegu lipolizy strzykawkowej w klinice mediart clinic w Poznaniu. Po tym zabiegu efekty widoczne są od zaraz :)

Gość ittt
Dobra dieta,******* cellu off Floslek, to moja sprawdzona droga do sukcesu.

Gość gość
Cellulit to bardzo uciążliwy problem. Robiłam różne rzeczy, peelingi kawowe - one akurat całkiem pomagały, ale też nie do końca. A kremy i balsamy to jedyne co robiły to nawilżały skórę. Wiecie co pomoże? Medycyna estetyczna i nic innego. Ja chodzę na endermologię, do dr Krajewskiego, to akurat moja zaufana klinika, ale sam zabieg daje super efekty. Do tego zdrowa dieta, picie wody i jest dobrze :)

Gość kseniamag
Polecam sklep http://zadbajocialo.pl/ mają dużo rzeczy na cellulit i twarz. Od chińskich baniek po ampułki na cellulit

Gość gość
Zanim wybierzesz zabiegi zobacz cellu off Floslek, mi życie uratował.

Gość gość
gość wczoraj ile ściero dostajesz za reklamę tego góowna? :O

Gość kalinoska1
Według mnie dieta jest najważniejsza, później regularne ćwiczenia. Oczywiście można zdecydować się na jakieś zabiegi czy kosmetyki wyszczuplające, sama skusiłam się na zakup koncentratu nocnego od eveline, ale to tylko wspomagająco.

Gość Marica2
Jeżeli chodzi o zabiegi na cellulit to bardzo dobrze wykonują w Prodermie. Już dwa razy byłam i usuwałam sobie z ud i pośladków. Jestem bardzo zadowolona, wykonują fachowo dobrym sprzętem, efekty są widoczne.Polecam

Gość Lenka 1
Stosowałam różne kremy i maści na cellulit, niestety bezskutecznie. Nie wierzę, że kremy mogą tak wyrównać i wygładzić jak zabiegi medycyny estetycznej, które ujędrniają ciało, wyszczuplają, redukują cellulit. W poznańskiej Prodermie polecono mi zabieg karboksyterapii, który jest nieinwazyjny, a do tego szybko i skutecznie pomaga pozbyć się niedoskonałości. Polecam

Gość gość
Witaj, żadne zabiegi czy kuracje bez chociażby najmniejszego wysiłku nie przybliżą Cię do wymarzonej sylwetki. Najważniejsze w tym wszystkim jest zdrowa dieta, pozbawiona szybkich, tłustych potraw , słodyczy itd oraz wysiłek fizyczny. Nie jest tajemnicą iż w celu uzyskania założonego efektu musisz pracować nad całym ciałem a nie tylko częścią a więc może być rower, dłuższe spacery, może aerobik, basen czy siłownia? Warto także pomyśleć nad środkiem przyspieszającym redukcje wagi. Z mojej strony mogę polecić Efedrynę, lek często używany przez sportowców, kulturystów który przyczynia się do budowania beztłuszczowej sylwetki opartej na ładnie zarysowanych mięśniach. Zamawiam ją cyklicznie już od dłuższego czasu od Kasi (kom. 739 202 359), pewna i sprawdzona sprzedawczyni, zawsze pomocna. Sama przesyłka bardzo szybka, dodatkowo jak coś można sprawdzić zawartość przed zapłatą.

Jeśli zabieg na cellulit to tylko w Proderma w Poznaniu. Wyspecjalizowana kadra, super podejscie do pacjenta, zabieg wykonany bezboleśnie a efekty piorunujące. Polecam wszystkim!

Gość AngelaM
Łatwo i szybko można się tego paskudztwa pozbyć, ja kupiłam z polecenia znajomej cellactiv https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/. Teraz żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej, mam w końcu gładką skórę na udach.

Gość gość
cellulit nie zniknie sam. najlepiej iść na jakiś zabieg, wiem że w Klinice Krajewski wykonują takie zabiegi ze spoko efektami. Zaufałabym im, bo usuwałam laserowo ślady po trądziku i byłam zaskoczona tak profesjonalnym podejściem do sprawy :)