Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werdi

Rekomendacje Kliniki Medycyny Estetycznej Proderma

Polecane posty

Gość Werdi

Co sądzicie o usługach w Klinice Proderma w Poznaniu? Dostałam pieniążki w prezencie na "czterdziestkę" od przyjaciółek z dedykacją na skorzystanie z zabiegów odmładzających na twarz i muszę zrealizować zgodnie z przeznaczeniem. Jakie macie doświadczenia??

Gość Sali5
Wykonywałam w Prodermie mikrodermabrazję diamentową i jestem bardzo zadowolona z usługi oraz cenowo też nie najgorzej. Zabieg wykonany po ocenie skóry lekarza dermatologa. Zgodnie z moimi oczekiwaniami skóra bardzo wygładzona, oczyszczona, ogólne odmłodzenie i odświeżenie skóry, poprawa jędrności i elastyczności. Personel bardzo uprzyjmy i cała wizyta w przyjemnej atmosferze.

Gość Niki5
W Prodermie usuwałam zmarszczki. Po ocenie kondycji skóry pani dermatolog poleciła mi mezoterapię mikroigłową z użyciem derma rollera. Po zabiegu skóra zaczęła się intensywnie regenerować, zrobiła się bardziej napięta, elastyczna i jędrna. Już po 4 zabiegach drobne zmarszczki i przebarwienia stały się mniej widoczne. Jakość zabiegu potwierdza doskonałe, fachowe przygotowanie i doświadczenie lekarza dermatologa. Miła i przyjemna obsługa zachęca do korzystania z kliniki.