Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzież jest żeś mój książę

Polecane posty

Gość gość

ach gdzie?

Gość gość
Już jestem...Książe;) Jak się czuję moja Fiona?

Gość gość
cooolowo a ty?

Gość gość
cleo nie moje klimaty :O

Gość gość
To daj coś w swoich klimatach :)

Gość gość
jestem obrazona na...od dawna nie slucham muzyki. mimo to, cleo i donovan im pochodni nie dla moich uszu

Gość gość
Książe śpi już

Gość gość
skoro spi... nie budzmy marzen ze snu

Gość gość
Sławomir to męka. Sopot umierał ze smiechu :) dwa rozne światy. Sopotowi bliżej do Juraty niż do Sławomira..

Gość gość
Dlaczego nie rozmawialiście?

Gość gość
juz wiecie. nie jestem obrazona personalnie. jestem obrazona na caly swiat x Umarli na śmierć się zażyli I dzisiaj nie mają już głosu Więc czapka im pełna kasztanów W alejach błękitnych losów. Umarli na śmierć się zażyli I tyle ich tutaj słyszano Melodią tak dziwnie znajomą Że chyba nikomu nieznaną. A Ty za swoje Pandory Przestań wreszcie los karcić Bo tyle prawdy jest o nas Ile jesteśmy jej warci. Umarli na śmierć się zażyli I jakie to smutne łzy ronić Że co dnia spadają do raju Jak listek zdmuchnięty z jabłoni. Umarli na śmierć się zażyli Wędrując przez cierń swój i oset Lecz drogi już tej nie powtórzy Ten tylko, kto stopy miał bose. Umarli na śmierć się zażyli Czasami na cudzą - nie własną Bo czas ich do snu ukołysał Choć sam nie potrafi wciąż zasnąć. a pisze na kafe bo chce wrocic, wrocic do zycia😭

Gość gość
bo Umarła, kiedy sie Rodziła....

Gość gość
23.20 o tak. mogłam Ją utulic. Tuliłam. Ale Anioł smierci nam JĄ odebrał i namascił zimnem. czekam na dzien, By JĄ znow utulic❤️ ale co wy wiecie. nic

Gość gość
Dokładnie ! Sandry też Ci nie wybaczę!

Gość gość
zabierzcie sobie ten temat. piszcie co sandrze i koglu moglu wybaczam wam ignorancje i zasciankowosc

Gość gość
tak jak ja nie kochał Ciebie nikt ,nie wybaczę!!! https://youtu.be/aJxrX42WcjQ przy tym płakałam ze szczęścia teraz Ty płacz z bezsilności o niczym więcej nie marzę jak zobaczyć te łzy ale Ty masz serce z kamienia podły kłamco,nigdy Ci nie wybaczę nigdy! Zdeptałeś mnie!a ja tak Cię kochałam....

Gość gość
zjeżdzaj z tym cześć ! nie o tobie mowa ani o tej Sandrze !mówię o tej która straciła córkę.

Gość gość
Piszd 3 osoby dobranoc spadam !

Gość gość
zbyt wiele razy Ci wybaczałam ,oddaję Ci wszystkie Twoje piosenki ,zabierz je sobie! nie chcę ich już weź je sobie ,wbiłeś mi w serce nóż nie jeden raz ,nie jeden Wiesz nigdy nie miałam białej sukienki i welonu wiesz co czułam kiedy zobaczyłam jej zdjęcie w bieli tam? i Ciebie u jej stóp?zabiłeś we mnie wszystko ,coś jeszcze mam zrozumieć? https://youtu.be/-e9uJHKvH7Y Dobranoc