Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myskicie o takiej sytuacji? Kto tu bardziej zawinił?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet sie na mnie obraził i jest obrażony już od 2 tygodni. O to ze w ostatniej chwili nie poszłam z nim na wesele do jego kolegi bo mialam zjazd na studiach i egzaminy -mowilam mu wcześniej ze mi to wesele nie pasuje bo było oddalone od miasta gdziemiałam zjazd o 250 km i nie znalazłam połączenia a wniedziele znów musiałam być na zajęciach. Od tamtej pory mnie ignoruje, odbiera tel z łaską, nawet jak teraz do niego przyjechałam to nie odebrał mnie z dworca i poszedł sobie z kolegami na mecz mówiąc żebym sama do jie dotarła i sobie jakoś poradziła- bo mam klucz do niego. Teraz u niego jestem a on śpi do teraz i ma mnie gdzieś choć ma urlop wiec moglibyśmy spędzić trochę czasu razem. Na moim miejscu wrocilibyscie do domu czy co powinnam zrobić?

Gość gość
Sorry za literówki ale pisze z tableta i niewygodnie mi się pisze

Gość gość
Ty znów o tym samym? Ile kuwa tych wesel było? Do zzygania ten sam temat, jak w związku też jesteś taka monotematyczna to ciesz się że cię nie zostawił

Gość gość
Było jedno ale teraz zmieniła się sytuacja o tyle ze on mnie olewa ;)

Gość gość
Czyli sytuacja jest "rozwojowa" :classic_cool:

Gość gość
To po co jestes u niego skoro Cie ignoruje? Wracam do domu, jak zateskni to zadzwoni a jak nie to jego problem. Nie rozumiem jakie mozna miec watpliwosci w takiej sytuacji, po pierwszy skoro Cie nie odebral to znaczy de nie chce Cie tam, prostético.

Gość gość
Wracaj* Proste*

Gość gość
Ty poważnie? Miałaś egzaminy - gdyby to był zwykły zjazd to moze bym odpuściła i poszła, ale na pewno nie olałabym zjazdu z egzaminem. Facet jest żenujący ze swoja reakcja, ale jesli ty w ostatniej chwili Odmowilas, to tez nie jestes lepsza. Trzeba było od razu mowić, ze nie dasz rady.

Gość gość
No wiem ze zawinilam o tyle ze mu powiedziałam w ostatniej chwili ale W sumie to już wcześniej próbowałam mu powiedzieć ze mi to nie pasuje z tym ze nie chciał mnie słuchać