Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam do was pytanie odnośnie prezerwatyw

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że jadę na 3 dni pod namioty z moją dziewczyną, jako że nigdy tego nie robiłem i to będzie nas pierwszy raz to mam pytanie ile kupić prezerwatyw ? Pytam bo jak się masturbuje to czasami robię to dwa góra trzy razy pod rzad.

Gość gość
Wziąłbym opakowanie 12 sztuk

Gość gość
12 sztuk to wydaje mi się za duzo

Gość gość
daj spokój, nawet jak ci zostanie połowa to przecież wykorzystasz przy kolejnej okazji A głupio będzie jak weźmiesz za mało, któraś ci pęknie i nagle się okaże że w kluczowym momencie musisz zrezygnować bo zabrakło kondoma

Gość gość
Zawsze pozostaje seks oralny

Gość gość
Zważywszy że to twój pierwszy raz to zakładam że będziesz lał co pięć minut, weź dużo .

Gość gość
Wez wiecej, zawsze sie przydadza, a lepiej miec zapas niz niedobor. ;)

Gość gość
5 minut to dla mnie i tak długo jak masturbacja trwa 2 3 minuty po za tym po wytrysku już się nie da za bardzo nic robić więc bez różnicy czy 5 czy 50

Gość gość
Trzepanij na ręcznym dwa razy przed pukaniem foki , nie odlecisz w trakcie stosunku w dwie minuty.

Gość gość
Nie będę trzepać foki tylko uprawiać seks ze swoją kobieta

Gość gość
Autor oddychaj ważne że rada jest dobra.

Gość gość
Ile autor ma lat?

Gość gość
Mamy po 17 lat

Gość gość
Zazdroszczę wam wszystko przed wami.

Gość gość
Nie no nie ma czego zazdrościć po prostu się kochamy i to bardzo mocno i wiemy że chcemy to zrobić

Gość gość
lubie szczać na twasz

Gość gość
Dunkleosteus – rodzaj wymarłych ryb pancernych dominujących w morzach późnego dewonu (376,1–360,7 mln lat temu), znany z wykopalisk w Europie (Belgia i Polska), północnej Afryce (Maroko) i Ameryce Północnej (Stany Zjednoczone).

Gość gość
Ablacja (ang. ablation) – usuwanie warstw powierzchniowych materiału poprzez jego topnienie i sublimację. Jest zjawiskiem wywoływanym przez tarcie i siły oporu atmosfery. Ablacja występuje, lub jest celowo wykorzystywana, przy: przejściu meteoroidu przez atmosferę, usuwaniu materiału powierzchniowego (tzw. osłony ablacyjnej) w komorze zapłonowej silników rakietowych lub osłony termicznej statku kosmicznego podczas jego wejścia w atmosferę (lub inny gęsty gazowy ośrodek, tj. pył kosmiczny, warkocz komety). W tychże zastosowaniach praktycznych, ablacji ulega materiał specjalnie do tego przeznaczony. Odparowanie materiału służy chłodzeniu komory lub statku przed wysoką temperaturą wywoływaną przez spalanie paliwa albo tarcie.

Gość gość
Ryniofity, ryniofyty (Rhyniophyta) – gromada roślin kopalnych, pierwotnych, pionierskich roślin lądowych. Pojawiły się na ziemi w pierwszej połowie ery paleozoicznej - w sylurze. Zapoczątkowały wszystkie linie rozwojowe prowadzące do współcześnie żyjących gatunków roślin lądowych. Ryniofity wymarły pod koniec dewonu, 370 mln lat temu. W okresie dewonu żyły ryniofity dorastające do pół metra wysokości. Ich skamieniałości odkryto w dolnodewońskich martwicach krzemionkowych (stanowisko paleontologiczne Rhynie Chert), występujących pod szkocką miejscowością Rhynie (Aberdeenshire). Od nazwy tej miejscowości nazwano całą grupę.

Gość gość
Model Lambda-CDM (Λ-CDM, ang. Lambda-cold dark matter) – jeden z najpowszechniej uznawanych modeli kosmologicznych. Jego nazwa pochodzi od dwóch głównych składników Wszechświata: stałej kosmologicznej (oznaczanej przez Λ) i zimnej ciemnej materii. Model ten wyjaśnia mikrofalowe promieniowanie tła (CMB), obserwowaną strukturę wielkoskalową oraz przyspieszanie ekspansji Wszechświata.

Gość gość
Fajny wiek dobry do tego żeby poznać własne ciało jak i ciało dziewczyny, jak dojdzie do faktu nie spiesz się .

Gość gość
14:50 Myślałem że tu będzie więcej krytyki, że za młodzi, macie czas, itp.

Gość gość
Tak to by powiedzieli twoi dziadkowie czasy się zmieniają i ludzie też aby z głową. Wszystko jest dla ludzi.

Gość gość
Akurat dziadkom tego mówić nie zamierzam, zresztą nikomu

Gość gość
I słusznie rób to co uważasz za słuszne młodzi jesteście i bierzcie odpowiedzialność za swoje czyny, nic więcej.

Gość gość
Nic złego nie robimy, kochamy się i to wszystko

Gość gość
Nic złego nie robimy, kochamy się i to wszystko

Gość gość
Cóż więcej powodzenia życzę , daj znać jak poszło i nie pytam o szczegóły.pytam ogolnie lecę czas mnie goni pozdrawiam do następnego. mój nick na forum to 3miel.

Gość gość
Dzięki i wzajemnie

Gość Doświadczony1234567
Na pierwszy raz to darujcie sobie prezerwatywę w ogóle. Za dużo nerwów, żeby jeszcze o taki drobiazg sie martwić. Jeśli nigdy gumy nie zakładałeś/używałeś to za pierwszym razem raczej będzie dziwnie i dodatkowo raczej dziewczyna nie da ci dojść bo bedzie ją bolało. Więc guma naprawde nie ma sensu.