Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba najstarszym prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Mam już prawie 35 lat:( Czy znacie jakiegoś prawiczka starszego ode mnie? Raczej nie. Powinni mnie zamknąć w klatce, obwozić po całym kraju i pokazywać jak wygląda przegryw życiowy:(

Gość gość
Jak to możliwe?

Gość gość
Ano możliwe, wystarczy być kompletnym przegrywem życiowym i prawictwo dożywotnie gwarantowane.

Gość gość
No to działaj, a nie marnujesz czas na forum.

Gość gość
Hahaha, tu już nie ma czego marnować! Lepiej niech zostanie tak jak jest. Gość zmarnował życie, teraz za późno na branie się za baby:D

Gość gość
A może masz ochotę stracić dziewictwo analne? :) Mogę pomóc, kupię strapona i jeszcze będziesz mógł pisać że z dziewczyną miałeś seks :)

Gość gość
Ale patologia i dno tu pisze:o

Gość gość
Nie zartuj ja nam 41 i jest mi z tym dobrze :)

Gość gość
Przegrywami to sa ludziki muszace pod okiem szefa kierownika siedziec w pracy, a ja nie musze bo sam rzadze sobą. Tak samo kobiety moge ale nie musze, byle pierwsze mnie nie interesuja.

Gość gość
od dłuższego czasu mam fantazje, zeby rozprawiczyć dojrzałych prawiczków :)

Gość gość
Boisz się zbliżeń autorze?

Gość gość
I jestes facetem

Gość gość
Idź do burdelù

Gość eberle
Namarin jak nie straciłeś cnoty w noc świętojańska to już chyba nigdy.

Gość gość
Ogólnie boję się kobiet, zresztą nie mam im nic do zaoferowania. Jestem brzydki, niski, nie mam forsy ani nawet prawa jazdy. Mam za to problemy zdrowotne zarówno fizyczne jak też natury psychicznej (fobia społeczna, nerwica, syndrom dda). Lepiej żebym się nie urodził:( Dla takich jak ja jest miejsce na śmietniku albo w klatkach w cyrku:(

Gość gość
przykro mi, ale fajnie trollujesz :)

Gość gość
To nie jest trollowanie. Niestety:( Taka smutna prawda:(

Gość gość
"gość dziś Nie zartuj ja nam 41 i jest mi z tym dobrze usmiech.gif " x Offerma, to Ty ??? :D:D:D

Gość gość
41 lat? I jak się z tym czujesz? Wsumie moje prawictwo nie jest już tak wielkim problemem jak wtedy gdy byłem młodszy. Do wszystkiego można się przyzwyczaić i chyba pogodziłem się z tym. Muszę tylko ukrywać swój stan w obawie przed szykanami, bo ludzie zabiliby mnie śmiechem gdyby się dowiedzieli że facet 35 letni nie uprawiał seksu. Mogliby mnie też uznać za homo, a wtedy byłoby nieciekawie:( Tutaj tępi się odmienność - prawiczków, gejów, ludzi o innym wyglądzie itd. Dziewczyny nigdy nie będę miał, to pewne. Z brakiem seksu się pogodziłem. Najbardziej jednak boli mnie brak bratniej duszy, bo jestem zupełnie samotny. Nie mam dosłownie nikogo:(

Gość gość
Zacznij byc egoista i olej czego oczekuja kobiety. Mysl o sobie tak jak i one.

Gość Meybel
Ja jestem dziewczyna mam 25 lat mieszkam za granica i tez jestem przegrywem. Wprawdzie mam faceta i Sex kiedy chce i mogę mieć z wieloma osobami bo dużo jest chętnych ale mnie to Wogole nie polepsza humoru. Mi się nie chce tego robic. Jest jeden aktor z którym bym chciała wiem ze to niemożliwe to mógłby być nawet jeden raz chociaż kto wie jakbyśmy się spotkali to może i bym miała ale po co. Przez Sex lub brak sexu nigdy nie będziesz szczęśliwy. Ja bym wolała być bogata bo co mi z tego sexu? Co ?

Gość gość
Normalnie, jak nigdy z nikim nie bylem to nie wiem jak to jest. Watpie, ze tak rozowo. Myslicie, ze przejmuje sie glupim seksem, ze jeszcze tego nie robilem? To tylko najlepsza droga do problemow. Bardziej tym, ze zadna z osob z ktorymi sie spotkalem nie chciala mnie pokochac, jakby nie bylo powodu. Nie mam prawie wolnego czasu. Kiedy mialbym myslec o kobietach? Jak spotkam na zywo to wtedy bede myslal. Na razie tylko spotykam zajete. Nikt mnie nie pyta o to, a jak pyta to wuem, ze ktos kto sie nie bedzie smial i czasem mowie prawde, inny, jak chce miec we mnie wroga niech pyta. Kazda uwaga na ten temat i juz ktos jest u mnie skreslony. Rowniez kobieta, ktora nie lubi prawdy, lubi klamstwo. Kto normalny zadaje takie pytania, o prawictwo? Mowisz ze byles z kims ale sie skonczylo. Znudzilo mi sie zagadywanie przez portale i umawianie. Zawsze nic z tego nie wychodzilo, najwyzej druga randka. Nie mam wiele do opowiadania. Jestem chyba zbyt nudny. Ale nie jestem tak glupi, zeby wiecznie kogos szukac. A przy spotkaniu bede za cichy i potem skreslony. Zawsze kiedy probowalem tak bylo. Poza tym, jesli nie mysle o kobietach, jest bez problemow. Bez nadziej i bez smutku. Te kobiety tylko powoduja u mnie zal i przykrosc, nadzieje i odrzucenie. Za bardzo jestem uczuciowy, zeby odkrywac siebie a pozniej sie szybko komus znudzic.

Gość gość
W sumie moje prawictwo nie jest już tak wielkim problemem jak wtedy gdy byłem młodszy. Do wszystkiego można się przyzwyczaić i chyba pogodziłem się z tym. X Całe szczęście że jest redtube i Renia:D inaczej mogiła:p

Gość gość
Wkurza mnie jedynie to, ze jak chcialbym dokads pojechac to nie mam z kim. Miasta nienawidze, wiec nie sadze, zeby przyjemnoscia byly spacery z kims po tym nudnym betonowym miejscu i parku pelnym dziadkow. Ja wtedy przysypiam jak tak ide, jak mozna tak chodzic i to jeszcze caly czas cos opowiadac.

Gość gość
Tu nie chodzi o brak seksu jako taki, bo od tego są panie lekkich obyczajów i problem byłby z głowy. Problemem jest odrzucenie. Nie mam seksu bo żadna mnie nie chciała i nie chce. Seks jest na samym końcu. Najgorsze jest poczucie, że jestem dla kogoś zbędny, nie jestem przez nikogo pożądany, nie jestem kimś ważnym dla drugiej osoby. Dlatego nigdy nie pójdę do prostytutki, bo to byłoby definitywnym potwierdzeniem mojego przegrywu życiowego. Już i tak czuję się jak śmieć, po co dodawać sobie cierpień?:(

Gość gość
Ja tez nie pojde, nie potrzebuje placic kobiecie za chwile uwagi czy seksu. Chociaz mam takie mysli, ale co mi po tym dalej? Nic, wielkie g. i chyba bym nie mogl wiedzac co ona wyprawia z tymi swoimi klientami. Tak samo nie bede udawac wielkiego rozmowcy i obmyslac dlugie historie, przypominac je sobie, zeby dobrze wypasc na randce.

Gość Meybel
To bardzo dobrze ze jie pójdziesz do prostytutki bo to syf i są brzydkie. Widać ze jest ci złe samemu i chciałbyś mieć dziewczynę żeby z nią spędzać czas rozmawiać itd a mieszkasz w małym czy dużym mieście bo w małym jest ciężko znaleźć wolne osoby bo to albo samotne matki co szukają frajera albo menelki reszta tych fajnych jest zajęta. Ja tez jestem zajęta mam faceta kochanego a wypisuje jeszcze do mnie kable taki z polski z którym spotykałam się jak miałam się dostałam z tym facetem ale do siebie wróciliśmy. Napisał ze ma dla mnie prezent ale ja się z nim nie spotkam bo on nie umiał się mną zająć dobrze w sensie pomoc .

Gość gość
No to obaj zostaniemy prawiczkami do śmierci:D Ciekawe jak będzie wyglądało nasze życie koło sześćdziesiątki? Ja się boję że coś mi odbije z samotności:o

Gość Meybel
Jeszcze obcokrajowiec pisze z którym się przyjaźniłam ale on to by mi dał wsyzstko. Bo był właśnie prawiczkiem . Przy nim nawet nie musiałabym pracować fajny koleś ale nie w moim typie .wiec ja miałam 3 do wyboru każdy wysoki był ten z pl najprzystojniejszy ale wybrałam tego kochanego ale żal mi młodości koleżanki się bawią a ja siedzę tu i mameszedzie daleko .