Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniaa987

Aero Tutis wózek co myślicie

Polecane posty

Szukam opinii na temat wózka Aero Tutis. Byłam ostatnio w sklepie oglądać wózki bo dziecko w drodze i polecono nam ten model. Nawet nam się spodobał, ale nie potrafię znaleźć żadnych opinii. co sądzicie, dobry wybór? https://www.bociek.eu/7962-tutis-aero-2w1-gondola-spacerowka-.html jakby ktoś nie wiedział to o ten wózek pytam. Dzięki za odpowiedź.

Gość Talco
Kupiłam ten wózek i w realu jest równie piękny co na zdjęciach, porządne wykonanie, czekamy jeszcze na lokatorkę, od października zaczną się jazdy próbne :) W porównaniu do innych wózków, Anexa, Bebetto itp. Aero wręcz sam się prowadził, bardzo zwrotny i lekki - testowaliśmy w sklepie stacjonarnym różne modele ;) Dużo gadżetów przy zakupie wózka ;)

Gość gość
Jako sprzedawca z prawie piętnastoletnim doświadczeniem wyczuwam tutaj nutę kryptoreklamy. Jeżeli chodzi o markę Anex to produkt jak każdy inny z częstochowskich firm, do tego standard produktu i serwisu ukraińskiej firmy daleko odbiega od europejskich z tego powodu nie jest polecany w naszym sklepie. Co do Bebetto to w mojej opinii obserwując ostatnie 3-5 lat rozwoju polskiej produkcji jest to najbardziej innowacyjna marka, która w swoim portfolio posiada produkty praktycznie z każdej półki. Areo to bodajże litewska firma, która również próbuje stworzyć coś innego jednak ich oferta ze względu na wysoką cenę ogranicza się do bardzo niewielkiej grupy klientów.

Gość mamamai

Polecam aero ze względu na fajną gondolę. Zrobiona jest ze styropianu i dobrze trzyma ciepło. No i spacerówka jako jedna z niewielu rozkłada się na płasko i jest składana ze stelażem. To mnie przekonało do zakupu, bo dużo jeździmy, a nie chciałam szybko wymieniać na "parasolkę" bo jednak amortyzacja i koła, to bezpieczniejsze dla kręgosłupa-szczególnie na początku. Jak Ci się podoba , to kupuj. Jestem bardzo zadowolona i kupiłabym drugi raz.