Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja zerwać kontakt z toksyczną matką?

Polecane posty

Gość gość
Tak jesteśmy. Tak chcielibyśmy wyjść. Masz z tym taki duży problem?

Gość gość
To ze ktoś pochodzi z patologii, jeśli nawet nie zna ortografii to jakaś ujma? Nikt nie odpowiada za to w jakim środowisku się urodził. A że chcą wyjść? Ich prawo i nie jest to powód do szydery. Jesteś żałosna panno "idealna " z rodu, gdzie płynie tylko blekitna krew a słownik ortograficzny to wyznacznik tego, kto jest patologią A kto nie. Patologio:)))

Gość gość
Warto sięgnąć do poradników na temat toksycznych rodziców, narcyzmu rodzicielskiego, wyzwalania się z przemocowych relacji. Tutaj na przykład: Księgarnia Przemiana www.ksiegarniaprzemiana.pl

Gość gość
Autorko wydaje mi się, że mimo ciężkiego dzieciństwa to jesteś genetycznie podskórnie bardzo cwaną osobą, tak mam na myśli pod względem życiowym. Niektóre są tak stwardniałe suki od urodzenia, że nic ich nie złamie. Nawet chorzy starzy spływają jak po kaczce. Ech.. pewnie i tak nie masz zielonego pojęcia o czym piszę. Nie chce mi się nawet rozwijać tematu.

Gość gość
Najlepiej jakbyś się odcięła i zaczęła, życie na nowo. Ja polecam Ci wybrać się do psychiatry jeśli masz tak duży problem, który Cię przerasta. Ja poszłam z podobnym do Dr Kołodziej-Kowalskiej. Teraz jestem bardzo szczęśliwa, że mogłam uczęszczać na terapię do niej. Polecam!

Gość gość
A ja chodzę że wszystko do wróżki taniej i tyle samo daje, tzn nic nie daje,:)