Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skrzywdzona 84

Wyraźcie swoje zdanie ....

Polecane posty

Gość Skrzywdzona 84

Poznałam go w pracy .... Orzystojny, wyluzowany, dobrze nam się żartowalo, wygłupialiśmy się czasami jak nastolatkowie to. On jeden z kierowników firmy ja osoba pracująca w firmowej restauracji. Zaczęliśmy się spotykać ... Na początku doszliśmy do wniosku że to będą luźne spotkania.. wypić kawę, piwo przespać się .... Tym bardziej że obydwoje się na to zgodziliśmy... Nie chcieliśmy wykraczać poza to. Jednak się nie udało , zaczęliśmy spotykać się coraz częściej u niego lub u mnie. Pod koniec tamtego roku w październiku zapytał mi się czy będziemy razem ... Zgodziłam się. W ten sam dzień zaszłam w ciążę .... mimo problemów cieszyłam się jak głupia. On się zrobił zazdrosny strasznie nawet gdyu tłumaczylam to nie trafiało do niego. Wszędzie widział coś ..... Dziecko straciłam w 7 tyg. Przeszłam to strasznie ..... A dwa miesiące potem podchodzi do mnie w pracy dziewczyna ... Ładna młoda ,... I pyta się czy się z nim spotykam .... I czy mieszkamy raZem ... Powiedziałam że tak . Ona na to że to fajnie bo ona tez. Zapytał się kiedy się ostatnio widzieli .... Ona że w październiku ale że piszą cały czas .... Bo on nie ma czasu. Jakby minsufut spadł na głowę. Oczywiście kłótnia... Płacz .... Tłumaczenie się.... No i kolejna szansa dla niego. Widzę że się stara , pomaga mi mówi że kocha. Ale ze mną już coś nie tak strasznie mu nie ufam i zastanawiam się ciągle po co że mną jest, czy ta szansa nie jest na marne. Wbijam sobie że musze być brzydka... Nie dobra jeEli się z tamtą umawiał.... Traktuję to jak zdradę. Nawet mimo tłumaczeń że widział ta dziewczyne tylko raz a resztę było pisane z kolegą dla śmiechu.Sama nie wiem w co mu wierzyć a w co nie sama nie wiem czy dobrze zrobiłam .....

Gość gość
o w 8 tygodniu to juz serduszko bije wiedzialas o tym