Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sesje ciążowe

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie będę dawać, żadnych linków, ani udowadniać Ci, że chodzi mi kogoś innego. Tysiące kobiet w Polsce jest aktualnie w ciąży i wiele z nich robi sobie sesje zdjęciowe.

Gość gość
No to przestań obgadywac inne kobiety. Faceci nie robia sobie jednak takich rzeczy, tylko baba babie wilkiem. Facet facetowi pryszcza na twarzy nie wypomni czy rozstepu na biodrze. Przynajmniej jaj sie krytykuja ta bardziej merytorycznie. Jakie to plytkie wypominac ciężarnej niedoskonalosci w urodzie, tym bardziej gdy nie emanuje ze zdjecia nagoscia tylko ma na sobie dlugia sukienke. Moze niesmaczne byloby jakby miala to zdjecie w bieliznie, ale napewno nie w dlugiej sukni.

Gość gość
14.13 :) tak, i akurat wczoraj wszystkie one wrzucily zdjecie na lonie natury w czerwonej, dlugiej i koronkowej sukni. Nie kompromituj sie juz bardziej!

Gość gość
gość dziś A co powiesz np. o gołym brzuchu przewiązanym czerwoną wstążką z kokardą?

Gość goscagatka
Zgadzam się sesje ciążowe sam okropnen ja jiewiem po co się w takimm stanie pokazywać i jeszcze się z tego cieszyć :(

Gość gość
gość dziś Wiesz, sama się kompromitujesz :-D sądząc, że tylko jedna jedyna osoba mogła wrzucić zdjęcie z sesji ciążowej. Widać, wiele tych sesji wygląda podobnie i czerwona koronkowa suknia nie jest zbyt oryginalna.

Gość gość
do dziś Bo wiesz, facebook jest wstanie pomieścić tylko jedną ciężarną dziennie ;-) LOL

Gość gość
A niech sobie kobiety ciezarne nawet sznurowadlem przewiazuja brzuchy i tak robia zdjecia! Nie obchodzi mnie to :) skupiam sie na swoim zyciu. Jezeli im to sprawialoby radosc to niech to robia. Jestes taka pierwsza do oceniania, ze na starosc bedziesz pierwsza dewotka, co wolno a co nie!

Gość gość
ja nie rozumiem, jaka trzeba byc wredna osoba, zeby cierpiec z powodu zdjecia ciezarnej w dlugiej sukience!

Gość gość
14:30... dokladnie, krotko i na temat! Straszny toksyk z tej obgadujacej kolezanke :(

Gość gość
gość dziś Autorka też została tu oceniona. Jako wredna i toksyk. Nie tylko ona widać jest pierwsza do oceniania.

Gość gość
Stwierdzenie ze ktos taki jak autorka jest toksykiem, nie jest niczym niewlasciwym. Nalezy pietnowac takie postawy. Gdy ktos bije bezbronnego i osoba bijąca zostanie nazwana agresywnym typem, to jest to zle? Analogiczna sytuacja. Trzeba oddwac sprawiedliwosc i umieć nazwac zle postawy.

Gość gość
Baby się chwalą, że okropnie wyglądają. Można i tak. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby epatować swoją fizjologią w internecie.

Gość gość
Słuchajcie kobitki. Będąc w zaawansowanej ciąży nigdy nie będziecie wyglądać ładnie. Nie ma po prostu takiej możliwości. Nawet jak fotograf maksymalnie obrobi zdjęcia w fotoshopie to wielki brzuch uroku nie dodaje. I wierzcie mi, że wiele osób patrzy na wasze zdjęcia ze zwyczajnym niesmakiem - autorka nie jest wcale jakimś. I Zdarzają się fetyszyści, którzy lubią ciężarne, ale to są wyjątki.

Gość gość
Czemu nie, o ile w ubraniu, ale sporo celebrytek robi sobie ciazowe nagie foty, nieraz w dodatku z nagim partnerem, zupelnie jak sesje do playboya, to obrzydliwe Ale w dlugiej sukni z poteznym brzuchem moze fajnie wygladac-niekoniecznie pieknie, ale inaczej niz zwykle

Gość gość
A "Janusze" z brzuchami też waszym zdaniem fajnie wyglądają?

Gość gość
Rowniez uwazam ze nie ma nic zlego w zdjeciu w ciazy w dlugiej eleganckiej sukni. Autorka przesadza, nikt jej nie dal po oczach nagim cialem pooranym rozstepami. Po prostu wylewa sie z niej zlosliwosc. Zawsze jej bedzie cos nie pasowac, a to zdjecie ciezarnej, a to zdjecie ze slubu a to cos tam. A zdjecia ciezarnych gwiazd na okladkach gazet jej nie przeszkadzaja? To taki same kobiety jak my. Jedne i drugie sa fotoszopowane na zdjęciach ciazowych. Pamietam swoja sesje ciazowa, zdjecia przed obrobka i po, niebo a ziemia. Poszukajcie sobie nieobrobionych zdjec gwiazd. Skoro taka ciężarna w dlugiej sukni autorce nie pasuje to juz nie wiem co by jej pasowalo. Tak jak ktos wczesniej napisal, jak Dziesika czy Janusz wywalaja swoje ciala na chamskich zdjeciach robionych telefonem to jest dobrze, a profesjonalne zdjecie ciezarnej w dlugiej sukience boli? To wybaczcie, ja wole popatrzec na takie zdjecie ciezarnej, nawet gdyby byla troszke opuchnieta czy jakies inne defekty miala.

Gość gość
Haha matko, jakie estetki niektore z wypowiadajacych sie tutaj. Ciaza ma to do siebie ze wyglada sie troche inaczej. Wg was to trzeba jedrnym posladem do smierci swiecic i cycki miec wewnatrz inkrustowane cementem, bo jak sie juz lekko odstaje od tego kanonu to nalezy sie polozyc w trumnie i absolutnie nie dac siesię sfotografowac. Dziewczyna zrobila sobie zdjecie w dlugiej sukni a wy tu wyjezdzacie z Januszem. Jej brzuch nie wynika z zaniedbania i wlewania w niego piwska. Poza tym takie mega dlugie suknie do sesji ciazowych sa piekne. Troche poza tematem: czy panna mloda nieco wieksza niz patyczak ma rowniez odmowic sobie sesji slubnej, bo to wypali wam oczy?

Gość gość
Ciezarna w dlugiej powloczystej sukni podkreslajacej brzuszek wyglada ekstra! :) kolezanko, co objezdzasz zdjecie ciezarnej, nie zesssraj sie z tego bolu oczu!

Gość gość
gość dziś Przecież autorka pisze też o nagich brzuchach....

Gość gość
gość dziś Z sesjami fotograficznymi można poczekać te parę miesięcy. Nie trzeba robić sobie zdjęć z wielkim brzuszyskiem :-D

Gość gość
17.18... niech sobie ciezarne robia co chca ze swoim cialem. Tak to wszystkie jesteście takie liberalne, a tu zdjecie wam przeszkadza. Moja siostra miala taki piekny, ksztaltny brzuch w ciazy i ladna skore na nim, ze takie zdjecie byloby super (wtedy takich sesji nie bylo niestety). To decyzja ciężarnej czy chce wziac udzial w takiej sesji czy nie. A jak ciezarna nie wyglada super idealnie to takie zdjecie w sukni do ziemi jest wg mnie jak najbardziej na miejscu!

Gość gość
Gosc 17:21. Akurat takie toksyki jak autorka, za tych pare miesiacy beda skrzeczec ze sesja niemowleca tez jest nie na miejscu :) to decyzja kobiety w ciazy i jej partnera czy chca miec sesje ciazowa i nikomu nic do tego. To ze ty uwazasz ze z taka sesja mozna poczekac, no to sobie poczekaj. Wiele kobiet lubi siebie w wersji ciążowej i chca miec takie zdjecie. Nie kazda ma rozlane "brzuszysko" jak przy niestrawnosci

Gość gość
Ciezarna w dlugiej powloczystej sukni podkreslajacej brzuszek wyglada ekstra! usmiech.gif xxx Są gusta i guściki :-D Dla mnie ekstra wyglądająca ciężarna to oksymoron.

Gość gość
Moja siostra miala taki piekny, ksztaltny brzuch w ciazy i ladna skore na nim, ze takie zdjecie byloby super (wtedy takich sesji nie bylo niestety). xxx O fuj... Swoją drogą niektórzy Janusze też mają kształtne brzuchy :-)

Gość gość
17:27. Ale jakas kobieta robi sobie sesje dla siebie, nie dla ciebie. Wiec daj jej spokoj. Ja widzialam za to zjawiskowe ciezarne :)

Gość gość
To decyzja ciężarnej czy chce wziac udzial w takiej sesji czy nie. xxx Niech sobie bierze udział w jakich sesjach tylko chce. Pytanie tylko czy koniecznie musi te zdjęcia publikować?

Gość gość
17:27. Ale jakas kobieta robi sobie sesje dla siebie, nie dla ciebie. xxx OK. Ma takie prawo. Ale jak robi tą sesję dla siebie a nie dla innych, to niech nie publikuje tych zdjęć na facebooku. Czy to takie trudne?

Gość gość
Ja robilam taka sesje dla siebie, dla meza i kregu rodziny i przyjaciol. Czulam sie w ciazy ladna i mialam ochote pokazac to otoczeniu, opublikowalam zdjecie w ciazy (nierozneglizowane) z zaznaczeniem zeby wyswietlalo sie tylko znajomym a nie calemu facebookowi. I możecie strzelac jadem :) wy oczekujecie zeby sie ciezarna ubrala w burke, bo tam naprawdę boli was jej szczescie.

Gość gość
gość dziś Nie boli nas jej szczęście, tylko twierdzimy, że takie zdjęcia nie są fajne. Ładnie to ona wygląda ale głównie w swoich oczach. No sorry. Ale napuchnięta na twarzy i ciele kobieta nie może ładnie wyglądać. Jeszcze na porodówce zróbcie sobie sesję zdjęciową i każcie się zachwycać otoczeniu.