Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sesje ciążowe

Polecane posty

Gość gość
17:31, jak chce to niech publikuje, to jej profil. Ty nie chcesz, to nie publikujesz takich zdjec na swoim. To ze ja nie lubie pewnych tresci nie oznacza ze pisze, ze inni ich nie powinni publikowac.

Gość gość
gość dziś Spoko. Tylko nie pisz, że ona robiła sobie sesje tylko dla siebie. Jeśli udostępniła mi te zdjęcia na facebooku, to chce żebym na nie patrzyła, a co za tym idzie oceniała. Więc oceniam.

Gość gość
Mam kolezanke troszke przy kosci, brala slub. Wrzucila kilka ladnych zdjec, analogicznych do tej dziewczyny w ciąży w dlugiej sukni. Czy ta panna mloda (tez w dlugiej sukni) miala nie pochwalic sie swoim szczesciem, bo nie wazy 45 kg? Obie nie wrzucaly golizny, obie szczesliwe, obie w waznych momentach swojego zycia. Zgadzam sie, kolezanka tej ciezarnej od dlugiej czerwonej sukni to toksyk. A wy takie idealne nie jesteście, estetki jedne, jak sie patrzy na polskich ulicach.

Gość gość
wy oczekujecie zeby sie ciezarna ubrala w burke, bo tam naprawdę boli was jej szczescie. xxx Tu nie chodzi o to, że kogoś boli czyjeś szczęście. Chodzi o to (co było już tutaj pisane), że w niektórych, kobiety w ciąży budzą niemiłe odczucia estetyczne / obrzydzenie.

Gość gość
17:42, widzisz, udostepnila ci a nie swieci cialem calemu facebookowi. Udostepnila ci zdjecie w dlugiej sukni, a ty zamiast sie cieszyc szczęściem kolezanki to szczekasz po necie. Fajna kolezanka.

Gość gość
gość dziś A czy odróżniasz kobietę w 9 miesiącu ciąży od takiej nie w ciąży. Widziałaś kiedyś napuchniętą twarz, ręce, nogi itd ciężarnej. Opuchlizna to zupełnie co innego niż tusza. :-/

Gość gość
gość dziś Sama szczekasz po necie. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale twoje ciężarne zdjęcia mogły wywołać takie same odczucia u Twoich znajomych jak zdjęcia koleżanki we mnie. Mogli pomyśleć sobie: "O masakra. Strasznie wygląda. Po co to wrzuca do sieci'? To taka sugestia do zastanowienia się.

Gość gość
gość dziś A poza tym, jak robi dla siebie to po co udostępnia? Szczególnie, że jej profil jest publiczny i wszyscy widzą co wrzuca.

Gość gość
Wszystkie sesje robi sie dla siebie, ślubne czy noworodkowe. Co nie znaczy ze nie mozna sie ze znajomymi podzielic zdjęciami. Widzicie na tych zdjeciach bliskich wam ludzi, czy tylko tusze, jakies geby i ubrania?

Gość gość
Moja znajoma z pracy też wrzuciła. Od 3 miesiąca ciąży na L4, ponoć wszelkie możliwe dolegliwości ciążowe i wielka sesja zdjęciowa. No kurcze, wielkie szczęści. Nie ma co.

Gość gość
Cytat z męskiego forum: "Mam takie pytanie. Czy brzydzą was kobiety w ciąży? Bo mnie tak. Zawsze mnie dziwi babskie ględzenie, że kobieta w ciąży wygląda "pięknie". Jak może pięknie wyglądać kobieta o wyglądzie monstrualnego grubasa lub osoby z jakimś polipem zamiast brzucha? Nie mówię już o dotykaniu brzucha ciężarnej. Sama myśl o czymś wijącym się w środku ludzkiego ciała wzbudza wymioty. Moim zdaniem te babskie ględzenie o tym że kobiety są piękne w ciąży to dowód jak bardzo są zdeterminowane przez swoje zwierzęce instynkty. "

Gość gość
Wszystkie takie obrzydzone brzuchem ciążowym ale siedzicie na forum o ciąży :)

Gość gość
gość dziś No i co z tego? Nie rozumiem jaki to ma związek.

Gość gość
Ciezarna w dlugiej, eleganckiej sukni wyglada ladnie :) takie zdjecie ma swoj urok, jaksie komus nie podoba to nie musi sobie robic takiego. O gustach sie nie dyskutuje! Pozdrawiam wszystkie zawistne baby

Gość gość
gość dziś Jak to nie. Przecież mamy już 3 strony tej dyskusji :-D PS Kobieta w ciąży jakkolwiek by się nie ubrała nie będzie wyglądać ładnie.

Gość gość
Jeżeli dla ciebie bycie ladnym to scisle zdefiniowana figura z jedynego slusznego kanonu piekna z mlodziezowej gazety to moze tak. Dla mnie ladna jest moja babcia, ktora ma twarz poorana zmarszczkami i duze blekitne oczy, taka twarz wyraza niesamowita mądrość. Ladne sa rozmaite figury, faktury, gra kolorow. Urok kobiety w ciazy nie polega na nienagannej puupci napietej niczym struna, jak juz ktos napisal, ale na tej wewnetrznej iskrze. Poogladaj zdjecia w magazynach National Geographic, zwlaszcza zdjecia ludzi z roznych rejonow swiata, w roznym wieku, o roznym statusie. Te zdjecia i ci ludzie sa czesto piekni. Kobieta w ciazy tez moze byc piekna, ale nie pieknem z "Pudelka".

Gość gość
gość dziś Tak samo piękny może być brzuch Janusza czy mężczyzna z gołym torse chodzącym po mieście.

Gość gość
To jest tak jak z karmieniem piersią. Niektórzy widzą w tym piękno inni fizjologię.