Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odejscie

Polecane posty

Gość gość

Jak odejsc z klasa z tego swiata? Lepiej zostawic list czy nie? Kase dla bliskich to wiem,ze zostawie , ale co jeszcze warto wiedziec? Wypowiedzcie sie, zwlaszcza Ci,ktorzy juz sa po drugiej stronie hahaha zart

Gość gość
Gdy ktos emanuje brakiem sil, odrazu od niego uciekaja...taki jest swiat. Kopie sie lezacego, prawo dzungli. To ja autor.

Gość gość
a po co odchodzić cokolwiek by się w życiu nie działo decyzja o odejściu jest tchórzostwem. Ja też jako młoda dziewczyna zdecydowałam się na taki krok ale na szczęście mnie uratowali. Gdyby tak się nie stało nie przeżyłabym tylu pięknych chwil. Może wtedy problemy mnie przerastały może nie było mi łatwo ale teraz jestem szczęśliwa i wstydzę się tego że kiedyś próbowałam to zrobić

Gość gość
Wiesz... w życiu są etapy. Czasem niepewność albo lęk i wynikające z niego odrętwienie są tak wielkie, że człowiek traci nadzieję, że to się może zmienić. Czasem tak wyglądają ból dojrzewania, czasem pewne doświadczenia mogą sprawić, że nie chcemy żyć. Ale to tylko etap przejściowy. Bo po nim są inne, niektóre piękne i pełne harmonii, inne trudne, pełne goryczy. Tak wygląda życie. W dobie kultu łatwizny i poczucia samostanowienia człowieka, ta prawda jest bardzo niewygodna, ale z tym si trzeba naprawdę pogodzić: raz na wozie, raz pod wozem. Z czasem człowiek nabiera pewnego stoicyzmu.

Gość gość
Dobra, jednak tego nie zrobilam. Macie racje.