Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna441

Chłopak jest mało pomysłowy

Polecane posty

Gość normalna441

Mam następujący problem, mój chłopak jest mało kreatywny i pomysłowy w seksie, mam wrażenie, że robi to niechętnie, jak już zaczniemy to jakoś nam idzie ale jemu często nie chce sie nawet zaczynać. Czy coś jest z nim nie tak ? Czy może jest chory albo ma problem o jakim nie wiem ? A może powinnam się martwić bo mnie zdradza ?

Gość gość
Przejmij inicjatywę, ja lubię gdy kobieta mówi wprost czego oczekuje a jeszcze lepiej gdy bierze co chce.

Gość gość
Może jesteś zbyt nudna dla niego w łóżku? Nie wiem czy wiesz, ale najlepszy jest seks jak laska jednak coś też robi w łóżku. Dużo komentuje jaki to facet nie jest dobry/słaby, a sama leży jak kłoda. To że masz cipke to nie znaczy, że nie możesz podziałać w łóżku, tak są też dobre i słabe kochanki. Zrób coś, daj jakiś impuls waszym igraszkom, zobacz czy będzie zajarany tym czy nie, próbuj. Leżąc i myśląc jak kłoda nic nie zdziałasz, jedynie to, że będzie sobie bzykał na boku :)

Gość gość
dziś Klocku!!! przcie ż dziewczyna pisała że musi sama zaczynac - a że ma ciape faceta to inna sprawa - czy zdradza, nie sądze skoro ma na wyciągniecie ręki (i pałki) a trzeba go namawiać to zdrada chyba jak na niego za duże wyzwanie

nie musi zdradzać. Po prostu może mieć małą inwencję seksualną (zwykłe lenistwo w tym zakresie) a poza tym jak mu tryśnie to zgodnie z fizjologią traci zainteresowanie seksem (okres refrakcji). Może uda się go rozbudzić i wywołać w nim zainteresowanie seskem może nie - zastanów się czy ci to odpowiada jak nie to najpierw porozmawiaj z nim a jak nie przyniesie to efektów to nie wiąż się z nim.

Gość gość
Mam podobny "problem" z mężem. Też ja w większości zaczynam. Jego zaczynanie to położenie się na łóżku nago i powiedzenie do mnie "zrób co chcesz". No fajnie, oczywiście że robię, ale kuźwa ile razy ja mam to robić a on leży i czeka na koniec? Wkurza mnie to. Albo wchodzi na mnie, wkłada od razu, dochodzi po ok dwóch minutach i tyle. I przeprasza że tak szybko. Nieraz mowie ze spoko, ale często wypominam mu, że ja do cholery też mam potrzebę tak samo jak i on.