Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelkamowa

Bolące ramiona projektor turmalinowy

Polecane posty

Gość gość
Zbadaj sie u neurochirurga na dyskopatie kregow szyjnych, moze potrzebujesz lekow i cwiczen.

Gość martapyska
Hej ja posiadam taki projektor turmalinowy i bardzo pomaga, warto wydać na to trochę pieniedzy. Na bóle ramion, mięśni - idealnie działa.

Gość Malka531
Nie znam urządzenia, ale znam ten sklep http://zdrowiaczar.pl , mam inne urządzenia stamtą - matę zdrowotną i przynosi oczekiwane efekty. Zatem sądzę, że inne ich urządzenia też będą dobre, na pewno warto wypróbować taki projektor.

Gość xxxpow3
Ja na Zdrowia Czar również zamawiałam matę zdrowia dla mamy na 60urodziny, bardzo jest zadowolona z prezentu także warto kupić.

Gość roska

ja posiadam taki projektr turmalinowy jak podała autorka w linku  - jest bardzo skuteczny, pomocny w odzyskiwaniu zdrowia np. dla bólów w ramionach, mięśniach, a nawet problemach skórnych

Gość Edzia171

Witam. Niedawno gdzieś z polecenia trafiłam na ten projektor turmalinowy na stronie zdrowiaczar.pl , zastanawiałam się i ostatecznie kupiłam. Z własnych doświadczeń mogę opisać go bardzo dobrze, nie jest to jakiś chiński bubel a dobry produkt. Pomaga mi na bolące ramiona i nie tylko, ma także inne właściwości, polecam o tym produkcie poczytać.

Gość Driaana
Dnia 21.02.2019 o 14:02, Gość Edzia171 napisał:

Witam. Niedawno gdzieś z polecenia trafiłam na ten projektor turmalinowy na stronie zdrowiaczar.pl , zastanawiałam się i ostatecznie kupiłam. Z własnych doświadczeń mogę opisać go bardzo dobrze, nie jest to jakiś chiński bubel a dobry produkt. Pomaga mi na bolące ramiona i nie tylko, ma także inne właściwości, polecam o tym produkcie poczytać.

Ten Projektor Turmalinowy Nuga Best NM-200 jest dobry, jeden z lepszych produktów zdrowotnych pomocny m.in na bóle ramion i barków. Posiadam już ponad rok to i używam dość regularnie. Jest to nieduże urządzenie i nawet w podróż można je zabrać ze sobą bez problemu.