Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erka54

Częstochowa okulista

Polecane posty

Gość erka54

Poszukuję dobrej okulisty na terenie Częstochowy, prywatnie najlepiej. Ktoś zna jakiegoś dobrego specjaliste?

Gość Karila24
dr Ewelina Bińczyk Wesołowska. Przyjmuje w Medyk-Centrum, na Aleji Wolności. Tutaj masz namiary do niej: https://medyk-centrum.pl/bi%C5%84czyk-weso%C5%82owska-ewelina

Gość Dorotane
Ja by polecała właśnie dr Ewelina Bińczyk Wesołowska , ma same dobre opinie na znanymlekarzu dr Ewelina Bińczyk Wesołowska , byłam dwa razy na wizycie u tej Pani doktor i powiem, że bardzo sympatyczna osoba z dużą wiedzą

Gość erka54
dziękuję za odpowiedzi, zapytam doktor Bińczyk-Wesołowskiej o wizyte może się do niej umówię , poczytałam opinie na znanylekarz same dobre faktycznie dzięki

Gość dooris34
Też sugeruję się opiniami i tak trafiłam do pani Bińczyk Wesołowskiej niestety okazało sie ze mam wade wzroku, ale z drugiej strony ciesze sie że zostało to trafnie zdiagnozowane i teraz można przystąpić do leczenia. Polecam panią Ewelinę.

Gość MarioHudo
Pani Ewelina Bińczyk-Wesołowska to dobra okulistka ;) na portalu znanylekarz ludzie też pozytywnie o niej piszą. Byłam na jednej wizycie - pierwszy raz dopiero u niej byłam, zrobiła dobre wrażenie.

Gość marnipros
No ja właśnie ze znanylekarz.pl sie dowiedzialam o medyk-centrum i pozniej o dr. bińczyk-wesołowskiej po wizycie w gabinecie mam bardzo pozytywne odczucia z wizyty uzyskalam to co chcialam a wiec jak najbardziej polecam

Gość Oliwia Dąbek

Polecam doktor Bińczyk Wesołowską z Medyk Centrum. Niesamowita cierpliwość i wiedza. Bardzo miła młoda lekarka, już dawno nie byłam u tak fajnej Pani doktor! Jestem mega zadowolona z wizyty bo przeprowadziła wszystkie badania, sprawdziła dno oka. Polecam wszystkim którzy szukają dobrego okulisty.