Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta08

czy napisać do żony mojego kochanka

Polecane posty

Gość Afrodyta08

Witam. W wielkim skrócie. Spotykamy sie 5 lat. On ma żonę i dwoje dzieci - 17 i 16 lat. Kocha mnie i ja mu wierzę ponieważ znam go i wiem jakich rzeczy nigdy by nie zrobił a dla mnie jest w stanie to zmienić. On mówi że nie odejdzie dla dobra dzieci bo nie zrozumieją. Od kilku tygodni nasze relacje się zmieniły ponieważ on chce abyśmy przestali się spotykać ponieważ ma już coraz mniej czasu. Zawsze mówił że nasza miłość to niespełniona i nieszczęśliwa miłość ponieważ wiedział że nie odejdzie od nich. Nie mam na to wpływu wiec godzę się z tym że nie będziemy razem. Chcę tylko żeby jego zona o nas się dowiedziała. Niech żyje sobie z nim ale niech wie. Napiszę list do niej lub w sms bo nr mam. Moje pytanie do was czy to zrobić . Wciąż mysle o tym zeby jej powiedzieć.

Gość gość
Kochasz go i chcesz mu zniszczyć życie? Lepiej się z tego wykręć bo jakby on Ciebie kochał to zostawił by żonę. Dla dzieci dalej byłby ojcem.

Gość Afrodyta08
jego kocham ale nie mogę patrzeć jak ona sobie z nim żyje nadal i nic nie wie.

Gość gość
głupi facet i głupia baba brzydzę się takimi ludźmi on rozwala swoją rodzinę a ty poco się pchasz gdzieś gdzie jest rodzina to już nie ma wolnych facetów

Gość gość
Afrodyta08 dziś Rozumiem, że jest od Ciebie dużo starszy bo jak byś byłam w jego wieku to by Cię nie chciał, a poza tym byś nie miała takich głupich pomysłów jak typowa nastolatka. Nie rozumiesz, że on Ciebie tylko bzyka i nic więcej. Pamiętaj nikt nie może tyle dać ile może obiecać...

Gość Afrodyta08
gdyby to miało zacząc sie teraz to powiedziałabym NIE ale to trwa 5 lat. Nie potrafię bez niego.

Gość gość
sorry ale jesteś głupia jak można zakochać się w facecie który ma rodzinę to zwyczajny drań i tyle po co się w to pakowałaś.......

Gość gość
Afrodyta08 dziś Potrafisz.

Gość Afrodyta08
do gość jestem 9 lat młodsza On po 40 stce Niech sobie żyje z nią ale ona musi wiedzieć jaki jest jej mąż.

Gość Afrodyta08
ja też kiedyś uważałam że to głupie dopóki mnie to nie spotkało

Gość gość
powiedzieć możesz żeby draniowi nie uszło to na sucho a Ty następnym razem zastanów się za nim rozwalisz komuś rodzinę ciekawe czy ty byś chciała być zdradzana

Gość gośćpl
To trzeba było to jej powiedzieć 5 lat temu. Teraz on i tak Ciebie oleje, a Ty zmarnujesz jej życie. Zresztą nie wiem. Zastanawiam się z punktu widzenia żony. Chyba wyłabym nie wiedzieć. No chyba, że byśmy na prawdę żyli na wojenne ścieżce to wtedy bym miała argument w sądzie.

Gość gość
On jednak nie zrobi dla Ciebie wszystkiego, a po prostu się Ciebie pozbędzie, ponieważ jest tchórzem. Bo niby czego prawie dorosłe dzieci nie zrozumieją ...? Tego, że rozwody się zdarzają ..?

Gość Qq namuniu
A ja mysle, ze on sie po prostu toba znudzil i na horyzoncie jest juz nastepna niunia, ktorej mowi, ze ja kocha ale od zony nie odejdzie bo dzieci...tyle, ze dzieci calkiem niedlugo dorosna i nie bedzie juz mial wymowki :_D

Gość gość
A ja mysle, ze on sie po prostu toba znudzil i na horyzoncie jest juz nastepna niunia, ktorej mowi, ze ja kocha ale od zony nie odejdzie bo dzieci...tyle, ze dzieci calkiem niedlugo dorosna i nie bedzie juz mial wymowki :_D strzał w dziesiątkę, żal mi w tym wszystkim tylko żony. Ciebie wcale zasłużyłaś sobie na to

Gość Afrodyta08
dokładnie wciąz mu powtarzam że dzieci są duże, ale on nie chce odejść bo co ludzie powiedzą. Taki dobry tatus i mąż i dyrektor firmy.... Dlatego chcę żeby Ona wiedziała jaki on jest Zrobię to. Ale napisze anonim. Niby że jakis jego pracownik którego zwolnił albo cos w tym rodzaju.

Gość gość
Jak twój kochanek może mieć żonę? Przecież to nienormalne! Co się tymi ludźmi dzieje? Zastanów nad swoim postępowaniem, a on też niech się lepiej zastanowi. Dobra, lecę bo muszę napisać do chłopaka mojej partnerki ;)

Gość gość
napisz napisz żeby on dostał nauczkę ale nie licz na to że będzie z Tobą bo tak napewno nie będzie

Gość gość
Śmierdzi mi tu zemstą. Tylko, że jego nie zranisz tylko ją. On będzie się cieszył, że ma wolną rękę i może więcej bzykać takich panienek jak Ty.

Gość gość
Mnie to pachnie czystą zemstą...przez 5 lat siedziałaś cicho a teraz nagle ci się zebralo...facet cie bajerował nieszcześliwa miłość bla bla bo nie możecie być razem itd łyknełaś to w sumie nie twoja wina bo się zakochałaś. To ten facet jest sk....iem bo oszukiwał żome i ciebie. Może żona już o wszystkim wie bo np znalazła coś i zrobiła mu awanture. On jej sprzedał jakieś kłamstwo w stylu "ona nic nie znaczyła, to byl tylko seks, jednorazowy wyskok, wariatka sie mnie uczepiła albo że to po pijaku" Żona dała mu ultimatum tj rozwód albo zerwie z toba kontakt i wybrał to drugie bo kocha rodzine a nie ciebie... Jak się z nia skontaktujesz to jeszcze ci sie oberwie albo cie obsmaruj tak wsrod znajomych ze nie wiem czy ta zemsta jest tego warta, zastanow sie czy np pozniej twoje nagie fotki czy filmiki nie wyladuja w internecie..

Gość gość
Zwykły pies ogrodnika. Nie będziesz miała ty, to nie będzie miał nikt. Jeśli go kochasz, to pozwól mu odejść i pozwól mu być szczęśliwym.

Gość gość
To podkabluj od razu do jego firmy, a nie do zony. Wtedy dowie sie caly swiat ;) Moze faktycznie zona cos wyweszyla bo az trudno uwierzyc, zeby przez 5 lat niczego nie zauwazyla. Nie wierze! I zrobil sie cyrk. Tyle, ze to nie twoj cyrk i nie twoje malpy. Wiec siedz cicho bo ciebie okrzycza kurtyzana miasta i bedziesz miala przechlapane.

Gość gość
po 1 Ty jestes glupia jak but z lewej nogi , ze sie zdgosilas na cos takiego przez 5 lat.. Jego zona nie wiedziala wiec mi jej zal. p2 2 powiedz ! Ma prawo wiedziec ze zyje z dupkiem , niech sie jej otworza oczy i ulozy sobie zycie ...Nikt nie zasluzyl na to zeby zyc w klamstwie po 3 powiedz , zeby mu rozj***c zycie. Niech bedzie sam jak palec.

Gość gość
niech będzie szczęśliwy co wy pieprzycie taki idiota powinien dostać nauczkę. No tak z******te życie w domu żona która myśli że ma kochającego męża , na boku kochanka. Dawajmy facetom przyzwolenie to jest chore powinien dostać nauczkę i tyle

Gość Afrodyta08
ale on nie bedzie szczęśliwy z nią powiedział mi że zycie z nia to jest Jego Krzyz na Ziemi i musi go dzwigać

Gość gość
niech będzie szczęśliwy co wy pieprzycie taki idiota powinien dostać nauczkę. No tak z******te życie w domu żona która myśli że ma kochającego męża , na boku kochanka. Dawajmy facetom przyzwolenie to jest chore powinien dostać nauczkę i tyle

Gość gość
taaa, mniej czasu ma ostatnio. Ciekawe dlaczego, jak dzieci już odchowane. Myślę, że po prostu przestał Cię kochać czy tam coś czuć do Ciebie, może planuje zerwać. A Ty chcesz się tylko zemścić i tyle.. jakoś jak "kochał" przez te lata i świadomie godziłaś się na rolę kochanki i nie przeszkadzało Ci, że on nie chce od niej odejść i że ona nic o Tobie nie wie. A teraz nagle, gdy on chce, byście przestali się spotykać, nagle chcesz poinformować jego żonę.. czysta zemsta. A sama sobie jesteś winna, trzeba było nie wiązać się z żonatym. Na co liczyłaś? Jasno mówił, że nie odejdzie od żony. Myślałaś, że do końca życia będziecie żyć w takim trójkącie? A na starość spotykać się na spacer, gdy on-emeryt, powiedziałby żonie, że idzie do sklepu czy do kościoła na mszę??? Zawsze byłaś na przegranej pozycji, ale godziłaś się na to. Miałaś odwagę zaczynać romans z żonatym, to zachowaj chociaż dumę oraz klasę i nie mścij się perfidnie. Jego żona owszem, powinna się dowiedzieć, ale te 5 lat temu.. teraz to pozamiatane, można powiedzieć, że zrozumiał, wybrał i chce być z żoną

Gość gość
Afrodyta jaka ty jesteś naiwna...myslisz że jesteż pierwszą osobą ktorej facet mówi że jeho żona jest zła? A jak by ci powiwdzial ze ma super zone to tez by sie dala mu bzykać? No raczej nie...czemu kobiety bardziej ufaja temu w slowa niż w czyny? Kocham cie ale nie moge byc z toba? Naiwna jestes Jego żona już wie o tobie albo znalazł inną i tyle

Gość gość
źal żony............

Gość gość
Napisz. Mnie maz zdradzal i wszyscy o tym wiedzieli a nie mowili mi by "mnie nie ranic". Jak to wyszlo po 7 latach to bylam bardzo zla ze mi nikt nie powiedzial bo moglabym 7 lat wczesniej zaczac ukladac zycie