Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodyta08

czy napisać do żony mojego kochanka

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie, co to jest za malzenstwo, jesli zona przez 5 czy 7 lat nie zauwazy, ze maz ma kochanke. Po prostu w to nie wierze. Nie chca wiedziec, innej opcji sobie nie wyobrazam.

Gość gość
A ja mam pytanie do autorki kiedy się spotykaliście?

Gość gość
bo jak ktoś słusznie zauważył przez 5 lat nie zauważyć że jest ktoś na boku nie wyobrażam sobie

Gość Afrodyta08
według mnie ona widziała tylko jest kobieta która sama nawet nie tankuje bo nie potrafi wiec wolała to przeżyć a nóż może się zakończy. Lubi jego pieniądze i życie na wysokim poziomie dlatego nigdy mu nie zrobiła akcji.

Gość gość
A ja mam pytanie do autorki kiedy się spotykaliście?

Gość Afrodyta08
spotykaliśmy się w sumie cały czas. Po południami, wieczorami na weekendy. On cały czas mówił że w pracy zostaje dłużej. Jego praca była w miejscu zamieszkania wystarczyło podjechać pod zakład i zobaczyć że nie ma auta. Ale ona wolała tego nie robić ponieważ wiedziała gdzie jest.

Gość gość
to musiała wiedzieć . Jakby mi mąż zaczął po pracy i popołudniami spędzać czas poza domem odrazu by mi się włączyła lampka czy coś nie jest na rzeczy.

Gość gość
Na co ci żonaty facet z dorosłymi prawie dzieciami? :o Czy nie ma już wolnych facetów? Aż tak z tobą babo źle? Po co chcesz pisać do jego żony? Nosz kurfa miej babo klasę bo słabo to wygląda :D Facetowi się znudziło podwójne życie Są wakacje, są urlopy wiec jedzie z rodziną :P🖐️

Gość gość
Dobrze sklecone prowo. Nikt nawet sie nie zorientował, ze troll znów założył temat zeby narobić krzyku na kafe. Zaraz zleca sie wściekłe mamuśki i zaniedbane żony wiarołomnych mężów i pojadą trolla od ku/r/ew, ladacznic i temu podobnych a troll bedzie zacierać racice z radochy ze prowo sie udało. Rzecz jasna troll zaprzeczać będzie ze to prowo i przekonywać ze to prawdziwa historia. To ta sama osoba, ktora pisze inne prowokacje na kafe. Celowo wybiera tematy, ktore maja w sobie nieco dramatu ale tez pisze je w taki sposob zeby wszytko brzmiało dość realistycznie i przyziemnie coby nikt nie kapnął sie ze to prowo. Zdradza trolla język jakim sie posługuje - precyzyjny i dokładny ale jednocześnie zbyt jałowy i beznamiętny by uwierzyć ze taka historia moze byc prawdziwa. Jesli troll pisze o emocjach ktore główny bohater/ka przeżywa to sa to emocje udawane. Bo przy klawiaturze siedzi ktoś kto ma za zadanie robic sztuczny tłok na kafeterii. Takich historyjek jest tu sporo i bedzie ich jeszcze troche.

Gość gość
dlaczego kazda kochanka mysli ze kazda zona jest uposledzona,taa nie potrafi zatankowac ,ugotowac ale jakos dwoje dzieci wychowala na porzadnych ludzi ,bo przeciez nie on jak byl w tym czasie u kochanki zamiast na meczu syna czy corki,,,,zona nic nie wiedziala ,dobry musi byc aktor ,pewnie nawe\t jak sie zblaznisz to i tak jej bajke wcisnie ze to ktos z firmy to zrobil kto go nienawidzi

Gość Afrodyta08
gość z godz 15:38 jesteś beznadziejny. Napisałam prawdę i chcę porozmawiać o tym z kimś kto ma coś do powiedzenia a nie z Tobą więc oszczędź sobie takiego pisania i zajmij sie czymś innym bo tutaj nie jestes potrzebny.

Gość gość
I tak już bo straciłaś więc zniszcz mu zycie. Acie wspólne zdjęcia smsy rozmowy na fb? Wg mnie ma nową kochankę.

Gość gość
Może pilnuj kochanka i sprawdź co robi :D Czy pakuje się na wczasy z żoną :D Och szkoda słów

Gość gość
No to jezeli zona wiedziala i nadal wie, to co ci to da, ze na niego doniesiesz. Bo nie rozumiem? Powiesz jej to, co kobieta juz od dawna wie? To w koncu bedzie pewna, ze to wasz koniec bo on jej tego na pewno nie powie. Jeszcze ci podziekuje za twoj donos :)

Gość gość
Donies jej. Pewnie sie oszukuje ze ma fajnego meza. Nalezy ci sie ta satysfakcja za zmarnowane 5 lat. Nalezy sie hu/ujowi za zmarnowanie ci 5 lat z premedytacja, bo nigdy nie zamierzal zostawic zony..

Gość gość
17,10 Ale przeciez jej od razu powiedzial, ze zony nie zostawi bo dzieci :). Gral facet w otwarte karty od poczatku wiec czego na niego jedziesz. Przeciez jej nie zmuszal, zeby byla jego kochanka. Bylo wszystko dobrowolnie i cacy dopoki mu sie nie odechcialo. Dopiero wtedy zaczely sie jazdy.

Gość gość
Ja bym powiedział, zresztą powiedziałem... i nie żałuję. Spotykałem się z taką żonką prawie rok, po roku okazało się, że ma jeszcze dwóch, z którymi się spotyka, a jeszcze póżniej okazało się, że wystarczy wypić z nią kilka drinków w barze, żeby doszło do seksu, choćby w kiblu. A mi przez rok opowiadała jak to bardzo kocha i jak jej z mężem źle i cieszy się że mnie poznała bo by chyba miała depresję. Zapomniała wspomnieć, że poznała jeszcze kilku. Zwykła szmatka, nie kobieta. Więc nie robiło mi problemu powiedzieć jej mężowi i się z niej śmiać. Choć to też debil bo ona nagadała mu głupot i kretyn pół roku do mnie wydzwaniał i zdarzało się że groził, bo żona święta i to ja ją uwiodłem. Ma suczka szczęście, że nie powiedziałem mu o innych jej kochankach, ale cierpliwie czekam aż samo wyjdzie ;) Ostatnio ją widziałem to się uśmiechnąłem, spuściła łeb w dół. ;)

Gość gość
18.17 ty z nią uprawiałeś sex?

Gość gość
18.17 jak się okazało ze ma jeszcze dwóch??spotykaliście się za plecami męża?

Gość gośćSylwia s
A ja bym chciała wiedzieć jeśli mnie zdradza a wiem że tak tylko się dobrze maskuje,ja nienawidzę zdrady!!!ale miałabym dowód w sądzie ,już tyle razy mnie skrzywdził ze szok ,a ja nie zdradziłam go nigdy!

Gość gośćSylwia s
18.17 zadawałeś się z taką szmatą?czy ona w ogóle w boga wierzy?domyślam się ze nie.

Gość gośćSylwia s
Co to za kobieta co chodzi do baru?? masakra!!

Gość gość
Tak uprawialiśmy seks i to wiele razy. Mieliśmy romans przez rok czasu. Dowiedziałem się całkiem przypadkowo, najpierw o jednym, a po paru dniach o drugim. O takim jej przypadkowym seksie w klubach, czy barach gdzie poznawała kolesi na jeden raz, dowiedziałem się już dużo później, gdy już powiedziałem jej mężowi o nas. Nie chcę tutaj szczegółów pisać, bo to forum publiczne. Ale gość jest dla mnie kretynem, żona mu dowala rogi gdzie się tylko da, a on za rękę z nią chodzi i tulą się na oczach innych, gdzie wszyscy się z tego śmieją, bo wiedzą jaka ona jest. Ładna babka, to korzysta że każdy napalony chce ją przelecieć. Ja mam 20 kilka lat więc się śmiałem z tego że mu powiedziałem, bo jestem singlem i mi to nie wadziło, no i się nie zakochałem tak jak autorka. ;)

Gość gość
Teraz w ogóle zrobił jej kolejne dziecko, była afera gość robił badania, czy to aby nie moje, cyrki świata. Ale kocha ją i jest ślepy na jej czyny, co zrobić ;) Dał mi w końcu spokój i przestał dzwonić, chyba zobaczył że kretyna z siebie robił.

Gość gośćSylwia s
19.03 gardzę takimi kobietami .to jest obrzydliwe.

Gość gośćSylwia s
zrobił jej dziecko ?masakra

Gość gość
Zrobił jej dziecko chyba dlatego aby ją uziemić w domu i aby mu nie latała. kontaktu z koleżankami jej zakazał. Gość ma kasę to ona się go słucha bo boi się stracić, jak nigdy nie pracowała, jej zawód to "żona" i matka. kiedyś mi mówiła że on jej nigdy nie zostawi bo tak ją kocha, a ona ma go w tyłku i jest z nim tylko dla dzieci i wygody, zresztą jej czyny to udowodniły, ale on nadal zakochany i ślepy :D

Gość gość
Afridyta - wlasnie takiej odpowiedzi mozna sie było spodziewać od ciebie trollu. Jesli ty jestes kochanka z 5 letnim stażem, ktora ma naprawde problem i poszukuje porady na kafe to Kwaśniewski jest baletnica haha ;-) Wciskaj kity dalej bo gawiedź lubi takie okraszone historyjki i łyka podobne bzdury jak pelikany. Temat ktory trollu tutaj założyłeś to prowokacja. Kręci sie dalej i ma czytane wiec normalka ze bedziesz sie bronić rękami i nogami bo szkoda byloby przerwać taka miła zabawę. Kto zakłada te tematy? Ci, którzy chcą udowodnić jakie zgniłe i bezduszne sa baby, ci sami piszą równie dramatyczne idiotyzmy o facetach i o aborcjach, zdradach, niechcianych dzieciach i innych dyrdymalach ktore wywołują wypieki na twarzach czytających. Bardzo ci sie nudzi trollu ale bierz odpowiedzialność za swoje słowa bo - pomimo iż twoja historyjka jest z doopy wzięta - możesz niechcący podsunąć idiotyczne pomysły komuś kto jest w podobnej sytuacji. Żadna kafyerianka ktora faktycznie jest kochanka żonatego od x lat nie bedzie pisała na kafe tego co napisałaś ty bo na tym forum nie znalazłaby porady ani wsparcia. Spotkałaby sie jedynie z wyzwiskami i krytyka. Na kafe nikt zdesperowany nie szuka porady, tym bardziej nie w takim temacie. Tak, ze nie wciskaj głupoty poczciwym forumowiczom bo widoczne jest na dłoni, ze sobie w tym temacie z zaangażowaniem trollujesz. Równie dobrze mogłabys założyć temat pt. „Usunęłam bliźniacza ciąże w 5 miesiącu i nie żałuje. Spadł mi kamień z serca. Czy ktoś miał podobnie?”. Gdyby jakas kochanka miała faktycznie zamiar pisac do żony swojego fagasa to wolałaby szukać dyskretnie porady u przyjaciółki, dobrej kumpeli, siostry lub kogokolwiek bliskiego. Gdyby kochance zależało na szczerej i zaangażowanej poradzie - omijałaby to forum z daleka.

Gość gość
Do powyzej. A ja juz chyba czytalam poprzednio teoje topiki.. jak skamlales ze cie kochanka zostawila i zrobila sobie dziecko z mezem. Po to ma sie mezow, aby robic z nimi dzieci. Kochankowie tylko do zabawy, a potem kopa w du/per i wracamy do mezow:-)