Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy obrażacie sie na ludzi, którzy was obgadują?

Polecane posty

Gość gość

wydaje mi się, że trzeba by było się obrazić na 90% otoczenia, w tym na rodzinę nie wiem co z tym fantem zrobić, jak sie dowiem, że ktos coś gada, to starać sie wybaczyć, czy co robić... bo to są najczęsciej ludzie z najbliższego otoczenia a może to że ktoś nas obgaduje nie znaczy wcale że nas nie lubi? już zgłupiałam z tą polska mentalnością :( bo wielokrotnie widzę sytuację, że ktoś coś na kogoś gada a potem twarzą w twarz jest miły, setki razy coś takiego widziałam...

Zwykle ktoś, kto nas obgaduje, chce sobie podreperować własne niedostatki i samoocenę naszym kosztem. Czy się obrażać? Ja takim osobom współczuje... Bo to oznacza, że zbyt mało siebie lubią i próbują ratować resztki własnego ego kosztem innych.

Gość gość
Niestety takich osób jest bardzo dużo. I jak z nimi żyć? normalni to mniejszość.

Gość gość
Gorzej jak nas oczerniają i to w poważnych sprawach. Takim ludziom życzy się jak najgorzej i te życzenia się spełniają na naszych oczach.

Gość gośćlisicaaa
Mnie ciezko obgadac bo nikt nic o mnie nie wie :) jakis czas mozna obgadywac czyjs charakterek . Zaszeregowac do wrogow lub sympatii, i to wszystko, oba wybory splywają po mnie, tak naprawde to ja wybieram,

Gość gość
w d***e to www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM