Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle w zyciu pod gorke?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, chce zaznaczyc, ze nie. Ale czasem mam wrazenie, ze moje zycie to ciagla walka. -Najpierw walka o prace, trafilam na jednego, oszusta, kolejnego, kojeny nie chcial mi dac umowy wolal zebym pracowala na czarno na co sie nie zgodzilam i gdy powiedzialam, ze chce pracowac legalnie i nie moge sie zgodzic na prace na czarno jeszcze mnie przed odejsciem nawyzywal. -pomagalam kiedys w wolonariacie gdzie zajmowalam sie niepelnosprawnym chlopcem, raz przyszla jego mama ktora raz na miesiac go odwiedziala i mnie doprowadzila do lez bezdpodstawnie oskarzajac, po tym zdarzeniu zrezygnowala z wolonariatu bo nie chcialam znow na nia ,,natrafic´´ -choroba o ktorej nie bede sie rozpisywac -o zwiazkach nawet nie bede wspominac, bo same porazki, 1 toksyczny zwiazek za mna -problematycze dziecinstwo, ale nie bede wchodzic w szczegoly Mimo to staram sie byc pogodna i wiem, ze zawsze znajdzie sie ktos w gorszej sytuacji. Tylko zastanawiam sie czasem czemu tak musi byc, choc pewnie sie nie dowiem. Marzy mi sie by w koncu moj los sie odwrocil i szczesie sie do mnie w koncu smiechnelo.

Gość gość
Może w przeszłości miałaś jakiś kontakt z zakonnicami, np. rodzice prowadzili cię na mszę do parafii gdzie były te zakonne czarownice, one potrafią zapamiętac dziewczynę, a nawet małą dziewczynkę na całe życie i wymadlać jej nieszczęścia oraz samotność dopóki same nie umrą.

Gość gość
17.45 nie wydaje mi sie, ale poprawilas es mi humor. :)

Gość gość
no niestety takie jest zycie, każdy tak ma, że raz się jest na wozie, raz pod wozem. nie wiem czemu ciągle rozpatrujesz i myslisz o tym co złe. przecież mialaś w zyciu też piekne dni i to warto pielegnowac****amiętac, powodzenia 🌼

Gość gość
dziekuje <3