Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiaraaa

Czy goście mogą mnie o to prosić w moim domu?

Polecane posty

Gość gośćiaraaa

Mamy z mężem dwa roczne psy. Pieski sa przykazne,lubią się bawić i wariować. Mamy pewnycj znajomych,którzy jak do nas przyjeżdżają to żądają zamknięcia piesków bo inaczej do domu nie wejdą lub nie przyjadą. Szkoda mi moich psów,że na ten czas są zamykane,przecież są niegroźne. Nie wiem jak powinnam się zachować? Myślę,że to nasz dom i panują w nim nasza zasady a psy to nasza rodzina,i jak komuś się nie podoba to niech nie przyjeżdża. A wy co o tym myślicie?

Gość gość
To nie zapraszaj tych znajomych jeśli psy są dla ciebie wazniejsze. Ja uważam że ktoś kto boi się psów może czuć się niekomfortowo jeśli psy sobie biegają. Ja chcę żeby znajomi czuli się bezpiecznie u mnie a nie cały czas myśleli o tym że psy są spuszczone. Druga sprawa to to, że nie każdy jest zachwycony jak pies na niego skacze i obslinia mu ubranie.

Gość gość
No to powiedz tym znajomym prosto w oczy żeby nie przyjeżdżali skoro tak uważasz.

Gość gość
Znajomi z ktorymi mozna tylko uchlewac skur/wiale ryje i obrabiac doopy innym znajomym sa najwazniejsi. No bo bez nich zycie traci sens buahahahahehehehehhihihihih :D beka z przyglupow :D

Gość gość
Nie zesrajcie się z tymi głupimi psami!!! >:(