Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trojkątowiec

Całowanie w trójkącie

Polecane posty

Gość Trojkątowiec

Zamierzamy w krótce zaprosić kolegę do trójkąta. Jestem zazdrosny gdyby kolega całował moją żonę w usta. Chciałbym się spytać tych którzy trójkąt praktykują, czy kochanek całuje kobietę w usta czy tylko w intymne miejsce?

Gość gość
Normalnie kochanek może całować kobietą tylko poniżej pasa. Usta i piersi tylko mąż.

Gość marcelllo
To powiedz, żeby się nie całowali. Niech kolega do ust żony tylko swego penisa wpycha, wówczas nie będziesz zazdrosny.

Gość gość
fajnie jest www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=170s

Gość gość
Jaka jest etyka w trójkącie, co wolno a co tabu.

suma dwóch boków/nie zboków zawsze musi byc większa od długości trzeciego - inaczej nie ma trójkąta no i kąty razem to 180

Gość fankasłońca
jakoś nie kojarzę całowania w takim układzie, ale ja to robiłam bez udziału męża. Chociaż tak sobie myślę, czy by chciał się ze mną całować po tym jak zrobiłam felliato innemu facetowi, ja jakoś sobie nie wyobrażam takiej akcji.

Gość gość
Jak wygląda u was całowanie podczas trójkäta?

Gość gość
Ja bym całowała i męża też zachęcała, żeby całował kolegę. :P

Gość gość
Myślę że fiutka powinna całować a on muszelkę.

Gość gość
U nas nie ma calowania, każdy ma dziurkę do obsluzenia a na koniec laska kleczy z otwartą buzia i językiem na brodzie a my we dwóch tryskamy...

Gość gość
a potem całujemy

Gość gość
Mieliśmy trójkąt i żonie się spodobało tylko że chce abym robił loda kolesiowi w trakcie jak ja bzyka i po spuszczeniu czy to normalne robił już ktoś tak dzięki za pomoc

Gość gość
Patole

Gość fankasłońca
no tak, dosyć specyficzne, no ale jeśli ktoś lubi, to jego sprawa. Ha, a myślałam, że jestem wyzwolona.

Gość gość
Ja nigdy nie bylem w trojkacie z 2 facetami bo to dla pantoflazy ale laski normalnie sie caluja a najfajniej jak to robia majac sperme w buzi

Gość gość
Seks to samo zdrowie. Należy jak najczęściej korzystać z tej przyjemności. Bardzo zbawienne działa na nasze ciało i umysł.

Gość gość
My z mężem często miewamy trójkąty ale pocałunki to tylko gdy jest 2 k + m wtedy ja się całuje z kochanką mąż nie ma nic przeciwko a nawet lubi gdy jest 2m+k wtedy wg nie ma ani mąż również mnie nie całuję żeby kochanka nie kusiło . Pocałunki są wyrazem miłości i nie powinno się ich stosować wobec wszystkich

Gość gość
Rzeczywiście pocałunki żony i jej kochanka budzą u mnie więcej emocji, zazdrości niż to, że pieprzą się jak króliki. Wiadomo, że podczas trójkąta wszyscy się dotykają, zmieniają pozycję więc jeśli ktoś brzydzi się drugiego męskiego ciała to nie powinien w ogóle brać trójkąta pod uwagę, podobnie z fellatio - żona robi mnie i kochankowi, potem się wszyscy całują... Miałaby iść co kilka minut przepłukać usta? Nonsens!

Gość gość
Dodam od siebie że podczas dużego podniecenia nie da się wykluczyć całowania szczególnie jak już się dochodzi

Gość gość
jak zaczynaliśmy to zacząłem ja całować. potem pozwoliłem kochankowi

Gość gość
Byłem zaproszony do trójkąta i troszkę mi się zrobiło tak nieswojo. Gdy byliśmy rozebrany to chłopak przytulił do siebie swoją dziewczynę i długo i namiętnie ją całował. Potem przytulił od tyłu tak bym mógł wejść w jej cipkę. Gdy zaczęła mocno jeczeć przed orgazmem mocno ją przytulił. Ona lekko zasztywniała i dostała orgazm.

Gość gość
Znam bo kkoleżanka miała seks grupowy 4 kolegów za zgodą chłopaka i jego dziewczyny ją kolejno rżneli. Nie tylko to był problem że jej chłopak miał podczas tej orgii i jej głośnych jęków miał samoistny wtrysk a na koniec gdy skończyli ją rżnąć to się do dziewczyny przytulił i popłakał. Było to podobno bardzo wzruszające.

Gość gość
Dziwne

Gość gość
Może być

Gość gość
Często w porwie chwili i emocji robimy coś potem żałujemy. Mój nie żałował gdy oddał mnie do seksu z dużo starszym facetem ale za to z dużo większym członkiem. Cieszył się że wyłam z rozkoszy mając większy orgazm niż z nim. To on mnie namawiał na kolejny raz ale wyłącznie z tym facetem bo ma dużego. Mówił że gdy się wbija na siłę w moją cipkę przechodzi go dreszczyk emocji i podnieceniem. Również lubię być czasami mocno posunięta dobrym członkiem.

Gość gość
Byliśmy kilka razy z żoną w 4/dwie pary / ale jakoś bardziej byliśmy wszyscy skupienii na swoich narządach :) i pieprzeniu jakoś zapomnieliśmy o całowaniu.. no raz tylko..mieliśmy w domu młoda łaskę i jak ją pieprzylem to ssalem cycuszki i całowałem ..ale i żona też ją całowała :) to było tylko wtedy..