Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba się z nim rozstanę

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku od 6lat. Mój partner jest starszy ode mnie o 10 lat. Nie będę opisywała ze szczegółami wszystkich sytuacji. Chodzi o to,że czuje się niekochana. Seks raz w tygodniu i bez fajerwerków,zero okazywania uczuć z jego strony...rozmowy nic nie dają. Mówiłam,że chciałabym aby mnie przytulił,powiedział,że kocha. Nic to nie daje. Poza tym on bardzo dużo pracuje a jedyne co robi w domu to zjada obiad i idzie spać. Jestem już trochę zmęczona brakiem deklaracji i tym,że traktuje mnie jak powietrze. Co raz częściej myślę o rozstaniu... Wstyd się przyznać,ale zdradziłam go dwukrotnie właściwie dlatego,aby się odegrać. On o tym nie wie .

Gość gość
odegrać? i nic ci to nie pomogło tzreba tam było zostac nikt na sile nie trzyma ŻYCIĘ nie jak w romansidle uczucia są rpzerekalmowane

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Musisz z Nim pogadac, inaczej wasz zwiazek bedzie fikcja. Zdradzilas no szukaja ciepla gdzies indziej. To ludzkie, nie obwiniaj sie.

Gość gość
Bo szukalas * autocorrect....

Gość gość
Zostaw tą kłodę i poszukaj faceta czułego i wiedzącego, co to uczucia. Obawiam się, że masz niskie poczucie wartości i dlatego z nim jesteś tyle lat, mimo narastającej frustracji. Nie zwlekaj, bo czas ucieka. Niech mu sie nie zdaj****aranowi, że może nic nie włożyc w związek i tak trwać. Związek trzeba budować, pielęgnować. Jeśli teraz nie możesz doczekać się zrozumienia i uczuć, to po ślubie byłoby tylko gorzej. Więc ewakuuj się. Powodzenia.

Gość gość
spoko www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Dziękuję za wszystkie rady. Sytuacje opisałam w skrócie...było wiele takich momentów,w których nie mogłam na niego liczyć. Zawsze daje mi odczuć,że jestem gorsza od jego rodziny a to tylko przez to,że nie mam ukończonych 4 kierunków studiów tak jak jego rodzeństwo. Nigdy też nie stanął w mojej obronie dlatego mam ogromny żal do niego. Wraca do domu to opowiada tylko o pracy,czego już nie mogę słuchać. Praca i pieniądze,to są jego priorytety. Wszystkie moje pomysły wyśmiewał,twierdził,że i tak mi się nie uda. Fakt,trochę chyba w to uwierzyłam.

Gość gość
Zostaw go, szkoda dobrego chlopa dla takiej szmaty jak ty

Gość gość
Zabolało mnie również,że powiedział swojej rodzinie o mojej depresji. Chciałam,aby pozostało to między nami.

Gość gość
Zostaw ta klode. Zaslugujesz na kogos lepszego.

Gość przemoc w konkubinacie
Typowy konkubinat.

Nawet jeśli nie była Pani zadowolona ze związku, to nie był powód dla którego mogła Pani zdradzać. Mogliście z partnerem spróbować porozmawiać o swoich oczekiwaniach w związku, podjąć terapię, a jeśli partner nie wykazałby żadnego zaangażowania w ratowaniu relacji, po prostu odejść z godnością. Pani zdrady nie sprawią, że związek się poprawi. Wręcz odwrotnie, to tak naprawdę kolejny powód, dla którego powinniście się rozstać.