Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna12341

Pisanie pamiętnika najprostszą formą terapii confessional.pl

Polecane posty

Gość anna12341

Zapraszam na confessional.pl. Poprowadź notes-dziennik, który możesz udostępnić psychologowi, zdobądź wsparcie logując się do społeczności, która zmienia swoje życie! :)

Gość gość
a na fb tez jest ta strona?

Gość gość
szukałam właśnie kiedys strony podobnej i byla drogipamietniku.pl ale juz nie ma

Gość gość
Pisza same zjeby

Gość gość
Ja szukalam od dawna stronki dajacej taka mozliwosc

Gość gość
Mi sie przydala, bo mieszkam w angli a do psychiatry chodze co 3 miesiace po leki jak przyjezdzam do pl, a jak mu wszystko udostepniamza osrdnictwem tej strony

Gość gość
korzystanie i udostepnianie terapeucie jest platne?

Gość gość
Nie jest platne

Gość gość
To strona na polmozgow psychicznych

Gość gość
to strona dla tych, co chcą, żeby ktoś to potem udostępnił na fejsie np. Normalni ludzie nie wypisują intymnych zwierzeń online, i to jeszcze na stronach, nad którymi nie mają żadnej kontroli.

Gość gość
Terapeytka mi tez polecala

Gość gość
To zobacz ilu jest nienormalnych co pisza w grupach na fejsie pod swoim nazwiskiem. Mnie strone polecil terapeuta i nie uwazam ze strona jest dla polmozgow. Sorry ale teraz wszystko idzie do przodu i jest to nowoczesny sposob na pisanie zwierzen

Gość gość
No tak bo ktos na pewno bedzie chcial Cie odnalezc czytajac twoje zwierzenia...jak vipa buhahaha niebezpieczna strona zagrozenie jest takie ze ktos schakuje ci komputer wlamie sie i bedzie cie szantazowal ze wie o tym ze twoja matka byla pijaczka a ojcirc ja zdradzal buhahah ludzie to sa dziwni

Gość gość
Mnie tez sie pomysl podoba i co smieszne nie ma takiej strony nawet com . polacy potrafia

Gość gość
Taaaa, kolejna potzrrbna rzecz w necie

Gość gość
To jest przeniesienie terapii grupowej na dużo większą skalę. Teraz potrzebujący uzależni się od portalu z nadzieją na czyjąś refleksję. Standardowe przekierowanie sugestii. Brawo psycholodzy. Powiem tak jeśli pomaga i niesie za sobą zyski niż straty jak używki to ok.

Gość gość
Tak przeniesienie terapuu grupowej na wieksza skale i zwiekszenie jej dostepnosci. Ale co to komu sKodzi? Ja wodze same zalety. A uzaleznic to sie tez mozna od spotkan z psychologiem

Gość gość
Uzależnić to się można od wszystkiego. Zadaniem psychologa nie jezt szukanie alternatywnego placebo tylko pomoc w znalezieniu najlepszej drogi do rozwiązania problemu.

Gość gość
Jaki sens ma pisanie że dziś wypiłem/am butelkę a jutro dwie i tak na okrągło. Nie ma w tym nic konstruktywnego poza przyzwoleniem i akceptacją stanów upojenia alkoholowego. Każdy z podobnym problem czytając to może odebrać to jako wytłumaczenie swojego picia. O inni walą to nie jest źle widocznie to norma dobra wracam do butelki. Mało tego przekaz jest tam pisany z punktu mojego ja a co na dzieci małżonkowie rodzina ?????????????