Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można żreć nachosy w kinie?

Polecane posty

Gość gość

Nosz k***a przecież to chrupie i j***e octem. Biorą te toboly żarcia na 1,5 h jakby im popkorn nie starczył.

Gość gość
Ja nie ogarniam, po co w ogóle żreć w kinie, obojętnie co by to nie było. Czy naprawdę to taki problem, jak się przez te dwie godziny nie będzie nic memlać w gębie?:O Rozumiem wziąć coś do picia, ale człowiek to nie koliber, nie musi jeść co chwilę, żeby nie umrzeć z głodu. Ale nie, siądzie taki nienażarty bałwan i musi cały czas szeleścić, chrupać, mlaskać i smrodzić dookoła.

Gość gość
Masz rację.Też tego nie znoszę.

Gość gość
Zawsze możesz wyjść z kina, wtedy problem zniknie a reszta będzie szczęśliwa.

Gość gość
Ja nigdzie nie będę wychodzic bo ja nikomu nie psuje seansu smrodem żarcia ani reakcjami dziwnymi jak laska która zaczęla swirowac na widok węża.

Gość gość
tez nie to wkurza, jakby nie mozna bylo wytrzymac te 2h bez mlaskania i szeleszczenia

Gość gość
Nic innego tylko brak kultury.

Gość gość
Największy kij ty masz Brołken. Nie umiesz uszanować innych? Kultury widać że cię nie uczono.

Wolę jeść w kinie nachosy niż popcorn co do zęba sie przykleja i trudno oderwac xD

Gość gość
Psujesz bo ktoś może się udławić kiedy zorientuje się że obok siedzi takie nafuczone coś.

Gość gość
Do kina chodzi się oglądać film a nie gapic na ludzi. Niech się dlawi byle po cichu

. Nie umiesz uszanować innych? x ojejo. księżniczki ktoś nie uszanował, bo jadł specjalnie stworzone do tego celu pożywienie jak się księżniczka odchamiała na Greyu.

Gość gość
Widać że sama zresz i smrodzisz. Od kiedy to nachos są dla kinomana stworzone? Ty naprawdę jestes ulomna. Jeśli chcesz wp*****lac smrody z hałasem to idź do maka

Gość gość
Księżną się czuję ale za głupia żeby zarobić na prywatną sale kinową. Więc musi siedzieć w publicznym miejscu spięta jak baranie jaja bo myślała, że to wszystko tylko dla niej za 17zeta w promocji.

Gość gość
Skoro są dostępne to kupuje i jem, a chodzę na filmy żeby się odprężyć, więc i sobie pochrupie coś dla smaku. Jeśli dla was jedzenie nachosow to jedzenie dla zaspokojenia glodu to ja prd, zmiencie nawyki wsioki. Skoro wam przeszkadzaja zasady ustalone przez kino to nie chodźcie do kina, proste.

Gość gość
gość dziś Racja, racja, racja. Nie nawidzę tego i chipsów i w ogóle żarcia. Kurwa najedzcie się w domu, a nie chrupią albo szeleszczą opakowaniami. Ja p*****le.

Gość gość
Racja. Trzeba zasugerować producentom. Jestem księżna. Też racja. Ty plebsem najwidoczniej jeśli nie zwracasz uwagi na ludzi wokol.

Gość gość
Żeby myśleć że chipsy się je z głodu to trzeba być niezłym biedakiem albo wsiorem

Gość gość
14:30 Zamknij tę jape polmozga kobieto. Srasz się jak potluczona bo ktoś ci smie zwrócić uwagę a do innych się plujesz stara panno z p*****lcem. Weź jeszcze kanapek tuzin i kawe w termosie i se k***a piknik urządz. To typowe dla ludzi typu Brołken.

Gość gość
Kurwa, kina sprzedaja więc można. I jak przeszkadza wam ten fakt to idźcie sobie do teatru. Tam nie można. Szerokiej drogi

Gość gość
14 34 zaraz co żyłka pęknie wsioku

Gość gość
Powinna być sprawiedliwość. Jak chcą niech żrą a ja sobie zapalę i wypiję browarka. Ktoś napisał, że do kina się chodzi dla odprężenia. To niech mi ktoś wytłumaczy jak ja biedna mam się odprężyć przy tym chrupaniu, szeleszczeniu...

Gość gość
Zwrócić uwagę to można komuś kto zachowuje się niezgodnie z przyjętymi zasadami. To nie ma czegoś takiego. Jakie prostaki, wysuplali z portfela ostatnie monety na bilet w promocji i myślą że to prywatny sens dla jaśnie Pana Wsioka :D

Gość gość
14:37 jak co przeszkadza ci odgłosy jedzenia przy odprezaniu się to po co lazisz do kina gdzie mozna jeść? Idź sobie do takiego gdzie nie można. Sa takie. Twoja logika powala

Gość gość
To że coś jest przyjęte jeszcze nie znaczy że jest odpowiednie. Widocznie tobie się wydaje że kino jest dla ciebie skoro idziesz tam zrec smierszace sosy i masz wyj****e na innych. A bilety kupuje tańsze i prawie cała sala moja. I to dosłownie więc nie trafilas.

Gość gość
Gorszy smród tanich perfum. A ty pewnie pierwszy raz w kinie byłaś co? To norma i tak jest od lat, zluzuj majty. W kinie plenerowym pewnie byś się publicznie pochlastała więc przemysł zanim wydasz te swoje złoto.

Gość gość
Nie te a to wiesniaro. Dalsza dyskusja zbędna. Baj.

Gość gość
Skoro kina samo oferuje jedzenie to znaczy że można. Kino ustala zasady i regulamin, nie ty. Jak tobie nie pasuje to nikt cię nie zmusza do korzystania. Jak idziesz na plażę to masz pretensje że ludzie się rozbieraja i swieca dupa? Człowiek kulturalny przychodząc do kogoś nie rozdziera nagle gęby że coś mu nie pasuje i wszyscy mają się dostosowac do niego.