Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

wyposażenie gastronomiczne

Polecane posty

Gość gość

Gdzie kupić wyposażenie do gastronomi? Jakie firmy u nas się tym zajmują?

Gość gość
A potrzebujesz jakieś konkretne urządzenia czy szukasz wszystkiego od zera? Na pewno warto się do Winterhalter zgłosić - ta firma ma zdecydowanie najlepsze zmywarki i wyparzarki gastronomiczne a to w lokalu na pewno będzie bardzo pomocne

Gość Marcinmarr2233
W gastronomi bardzo fanie sprawdza się system https://joinposter.com/pl/rekomendowany-sprzet Jeżeli nie posiadasz jeszcze swojego sprzętu, najprostszym sposobem będzie rozpoczęcie pracy z Poster, wystarczy, że wybierzesz jeden z przygotowanych dla Ciebie zestawów. System POS działa na iPadach oraz systemie Android. System POS czy terminal POS, to nieodłączna część sklepów. To zintegrowany punkt sprzedaży, na który składa się terminal dotykowy, oprogramowanie do obsługi sprzedaży oraz urządzenia fiskalne. Najczęściej systemy POS stosuje się w sklepach detalicznych, gastronomii oraz w obiektach noclegowych.

Gość dynamical
Przed rozpoczęciem działalności gorąco polecam poczytać ten artykuł: Najczęstsze błędy popełniane przy otwieraniu restauracji (systemy POS) https://gastro.pl/bledy-przy-otwieraniu-restauracji/ Według mnie szczególnie nie doceniamy reklamę przed otwarciem lokalu, a ma ona bardzo ważne zadanie.

Przecież zakup do lokalu byle jakiego sprzętu to kosmiczny błąd. Gdzie to ma sens? Przecież potrzebujesz rozwiązań, które podołają bardzo intensywnej eksploatacji, poradzą sobie z dużymi wyzwaniami, więc gdzie tutaj miejsce dla zmywarek domowych a nawet - słabych zmywarek gastro? Też mam swoje doświadczenia i wiem, że nie stać mnie na kiepskie sprzęty. Pracujemy już teraz z urządzeniami Winterhalter. Zmywarka fajnie wykorzystała dostępne miejsce, którego wiele nie mamy na kuchni, ale jednocześnie daje radę przy naszych wymaganiach - zdarza się, że działa non stop, a i tak nie zawodzi. Poza tym - tania eksploatacji, która robi diametralną różnicę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować