Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hubert06

Związałem się z była d...

Polecane posty

Gość Hubert06

Może potrzebuje się pozalic, może pochwalić. Nie wiem. Wiem że muszę to w końcu z siebie wywalić a przy piwie z kumplami o tym nie pogadam bo odrazu uznają mnie za frajera, może będą mieli rację... Do sedna Moja dziewczyna Pawała się prostytucją, zapewnia mnie że to bylo chwilę po urodzeniu córki kiedy zostala z tym samam. Powiedziała mi o tym, jednak nie rozmawialiśmy na ten temat, nie potrafię, boję się uslyszec odpowiedzi. jednak coraz bardzie mi to w głowie huczy i nie wiem co z tym zrobić, jednej chwili współczuję jej takiego losu, jedy za chwilę napawa mnie to obrzydzeniem. Nie kiedy czuję podniecenie. Wiem to chora sytuacja, powiedziałem sobie to przeszłość i należy oddzielić to grubą kreską. To nie działa!!! ona nie jest z tego dumna jednak też od tematu nie ucieka gdy zadam jakieś pytanie. ale co, mam pytać, ilu dziennie miał, komu loda robiła!? Czy jak się z tym czuła czy co nią kierowało? Nie wiem, ale jest coraz ciężej dochodzi do tego że nawet nocne igraszki nam nie wychodzą, jest młoda inteligentną kobieta i nie chce by znów zaczęła sobie życie marnowac, kocham ją i chcę dla niej jak najlepiej jednak boję się co będzie kiedy już ostygnie "zauroczenie" nie chce jej krzywdzić, i tego wypominać w chwilach słabości ale coraz częściej ciśnie mi się to na usta. Co wy bysie zrobili w podobnej sytuacji?

Gość gość
ja jestem liberalny i moglbym miec taka, bo sam sponsorowalem

Gość Hubert06
Sposorowac to Jedno, do niczego się nie zobowiazujesz, a żyć z nią to drugie. Jako zona/matka?