Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sierra89

Co to może być?

Polecane posty

Gość Sierra89

Około dwa tygodnie temu zauważyłam w okolicy klatki piersiowej dwie rumiane, lekko wypukłe plamki - jakby kilkumilimetrowe fragmenty suchej, obierającej się skóry. Zignorowałam to, bo pomyślałam, że - w upalnej porze - to otarcia od biustonosza. W zeszłym tygodniu, jednak, podobnych pojawiło się więcej. Występują w okolicach piersi, klatki piersiowej, na brzuchu, na piersiach i na dekolcie (nie w dużej ilości; kilka w różnych miejscach ciała). Dziś nawet pojawiła się taka plamka na ramieniu. Niczego nie odczuwam, nie swędzą, niektóre są malutkie - jak przebarwienie, albo gojący się pryszcz. To jakby czerwona, lekko wypukła, wysuszona skóra, lekko schodząca. Pojawiło się to znikąd: nie wystawiam się na słońce, za bardzo nic nie zmieniło się w mojej diecie (oprócz spożywania letnich owoców, gdy zimą owoców spożywam bardzo mało), nie uczęszczam w miejsca, gdzie można czymś takim się zarazić np. basen, siłownia, nie ma też możliwości, by była to choroba przenoszona drogą płciową. W najbliższym czasie wybieram się do lekarza, ale miał ktoś kiedyś podobnie? Co to było?

Gość gość
Ja maj podobnie zrobiła mi się taka 1cm kwadratowa czerwona plama nawet nie wiem czy jeszcze mam ogólnie mam wyj****e bo jestem facetem