Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szykany w pracy

Polecane posty

Gość gość

Mam dość jestem osobą asertywną co nie jest mile widziane w moim środowisku pracownik ma być bierny, wierny i mierny, im bardziej się angażuje tym bardziej jestem lekceważona, doszło do tego że zabiera mi się już to co przysługuje przepisami prawa np. w terminie moich zaplanowanych urlopów na urlop chodzi pracownik z który mnie ma zastepować , gdy poszłam do przełożonych w tej sprawie nikt nie zareagował a ten pracownik wychodził sobie teraz mój termin długiego urlopu, nie siedzę cicho i walczę o siebie ale to tez nie jest mile widziane jedyne im pasuje bym siedziała cicho i pokornie na wszystko się godziła, doszło już do tego że czepiają się że piszę mejle do przełożonych i współpracowników w sprawach służbowych- nie są to mejle typu jak ci się podobał ten serial wczoraj na Polsacie ale formalne służbowe mejle w konkretnych sprawach, masakra :( pracownicy od nas uciekają bo przełożeni to ludzie z przypadku, klucza politycznego i znajomi królika- a nie z kierunkowym wykształceniem a potem pracodawca ma ból tyłka bo nie ma komu pracować bo nikt nie umie zrobić konkretnych spraw merytorycznych a zamiast prawników ostatnio na wakat z wykształceniem prawniczym zatrudnili psychologa dziecięcego i pielęgniarkę, masakra

Gość gość
all the same sound. zayebac jednego

Gość gość
Jak zmienisz pracę to będzie jeszcze gorzej. Pamiętaj, że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej.

Gość gość
wiem komu zawdzięczam

Gość gość
komu? i co konkretnie ?