Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży mąż chce mnie zostawić

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 13 tyg ciąży. Mąż nie interesuje się mna ani dzieckiem. Wczoraj miałam wizytę u lekarza miał dojechać i nie dojechał bo mu szefowa nie pozwoliła. Nie dotyka i nie glaszcze po brzuszku. Mówię mu że np dziecko mnie kopie to mówi że za wcześnie i że przesadzam. Prosiłam by wziął nadgodziny w pracy bo bedzie dziecko i mamy wydatki to się nie zgodził bo nie ma siły. Czuje że nie chce mnie i dziecka.

Gość gość
prowo, w 13tc nawet jakbyś już była w drugiej ciąży (w drugiej ciąży czuje się szybciej ruch dziecka) to nie ma szans na czucie ruchów, dziecko jest za małe.

Gość gość
no co to za meza wybralas! www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Sama weź się za robotę póki jeszcze możesz :P w 13 tygodniu to można jeszcze hoho zarobić a nie męża na nadgodziny wysyłasz ;)

Gość gość
Kobiety w ciąży wiele rzeczy widza i przekoloryzuja. Maja inne spojrzenie i często ponoszą je emocje. Wszystko przez hormony. Niektórzy faceci póki nie dotkną dziecka i nie zobaczą to do końca nie są świadomi i przygotowani do sytuacji. Wszystko sie zmienia po porodzie, kiedy sie faktyczny obowiązek zaczyna. Kobiety wcześniej czuja, przezywają okres ciąży bo odczucia w ich organizmie są intensywne, czuja każdy ****** każda zmianę.

Gość gość
Z jakiej racji tylko maż ma tyrać na WASZE dziecko? Może sama się weźmiesz do roboty, zamiast tylko czekać, aż z nieba spadnie? Przy takiej postawie to się nie dziwię, że facet będzie się dystansował od Ciebie. A jego praca jest ważniejsza, niż twoja wizyta u ginekologa, każdy myślący sobie z tego zdaje sprawę. Poza tym, dla części facetów kobieta w ciąży jest aseksualna i obrzydliwa, jak będziesz dla swojego roszczeniowa w tym czasie, to zwyczajnie znajdzie sobie inną na boku.

Gość gość
Poza tym, dla części facetów kobieta w ciąży jest aseksualna i obrzydliwa, jak będziesz dla swojego roszczeniowa w tym czasie, to zwyczajnie znajdzie sobie inną na boku. xxx Potwierdzam :-)

"Poza tym, dla części facetów kobieta w ciąży jest aseksualna i obrzydliwa, jak będziesz dla swojego roszczeniowa w tym czasie, to zwyczajnie znajdzie sobie inną na boku." Dokładnie, ponadto ciało po ciąży może się nieodwracalnie zmienić i facet nie czuje już takiego pociągu. No ale jak kobieta nie czuje pociągu do faceta to wszystkie krzyczą, że ma go rzucić ale facet gdy rzuci to d**ek.

Gość gość
Aleksander Stellar dziś Podwójne standardy. Tak samo jest z niby równym traktowaniem kobiet i mężczyzn, którego kobiety się domagają. Chcą być traktowane w pracy tak samo, a żądają parytetów czy wcześniejszego przechodzenia na emeryturę. Jeśli toczą się zwykłe rozmowy na temat obowiązków domowych, to zawsze to co robi w domu facet jest zupełnie nieistotne z punktu widzenia kobiet, ale jak te same obowiązki wykonuje kobieta to jest to już ciężka praca.

dziś Mnie najbardziej bawi jak jest dyskusja o aborcji i kobiety mówią, że gdyby faceci zachodzili w ciążę to aborcja byłaby legalna na każdy etapie. Bardzo zabawny argument szczególnie w kontekście tego, że jak kobieta chce iść do ginekologa to może sobie iść bezpośrednio, a jak facet chce iść do ginekologa dla facetów czyli androloga to najpierw musi iść do rodzinnego tłumaczyć się ze swoich intymnych problemów a jak już wymusi skierowanie to dopiero może sobie pójść do męskiego ginekologa :-)

Gość gość
To jest jeden z błędów które robią dziewczyny że izolują faceta w związku. Ja miałam już jako chłopaka podczas badań ginekologiczny cipki. Pierwszy raz w swoim życiu gdy byłam u ginekologa to z chłopakiem i poszliśmy do kobiety. Już teraz chodzimy do faceta i przy pierwszym razie chciał wyprosić chłopaka od razu zaprotestowałam że to JA decyduje o obecności mówiąc dochodzimy do chłopaka. Ginekolog się zaczerwienił i przeprosić bo się obawiał że będzie miał skargę ma niego. Tak samo był już jako mąż podczas porodów. To takie sytuacje zbliżają i potem nie ma że mąż się się oddala od ciebie. Poniekąd rozumiem chłopaka czy męża skoro intymność macie z ginekologiem a nie z nim bo krepujecie się go to teraz macie że chce odejść!

Gość gość
uuuuuuuaaaa badacz cipki sie obudzil :) :)

dziś Co Ty gadasz, przecież widzi, że ona wygląda gorzej niż kiedyś, przestała go pociągać więc powinien poszukać sobie nowej, w końcu pełne zadowolenie z seksu jest w związku najważniejsze

Gość gość
Ginekolog się zaczerwienił a tamta czuje ruchy w drugim miesiacu bosz dzieci czemu wy sie rozmnazacie

Gość gość
Nic tu nie doczytałam w tym opisie aby mąż miał zamiar cie zostawić

Gość gość
Tak zgadzam się że konował się zaczerwienił bo się wkurwił skurwesyn zboczony że gowniara go ściągła do parteru. Podoba mi się że pilnuje się lekarzy i jest ktoś podczas badań odwas bo lekarze mają się debile za bogów!

Gość gość
Do 10:12 W*********J CHORY ZBOCZENCU.

Gość gość
9:55 Zycze ci zj***e żeby ciebie kobieta zostawiła gdy ulegniesz wypadkowi i np. up******i ci rękę. Taka kaleka też nie podnieca.

"Zycze ci zj***e żeby ciebie kobieta zostawiła gdy ulegniesz wypadkowi i np. up******i ci rękę. Taka kaleka też nie podnieca." Proponuje zaadresować te same życzenia do kobiet.

Gość gość
Weź nadgodziny XD AHAHHA sama idź do roboty a nie każ tylko jednej osobie tyrać bo rozłożyłam nogi i dałaś d**y. Facet to nie maszynka do hajsu. Japrdl.

Gość gość
Po co mężowi kłamiesz, że ruchy czujesz? Chcesz nim w ten sposób manipulować? Poza tym decydując się na dziecko masz chyba jakąs kasę odłożoną?

Gość gość
10.38 taką patologię jak ty facet nie powinno się wpuszczać na forum.

Gość gość
Okropni jesteście, przecież sama sobie tego dziecka nie zrobiła. W dodatku to jej mąż, nie pierwszy lepszy facet z ulicy ale mąż, który slubowal kilka rzeczy więc nie może teraz tak po prostu olać kobiety i ich nienarodzonego dziecka. Słabo mi jak to czytam, do bzykania i zapłodnienia to facec****erwsi a potem niech się kobieta martwi.

Gość gość
20.13 tak ale gdyby go zaangażowała bardziej w życie rodziny to by poczuł że nie jest tylko bankomatem dla niej. Podpisuje się pod dziewczyną co ma swego podczas badań krocza i porodach. Bo takie relacje powodują potem dbałość o żonę i dziecko. Odniosę się do kretyna co wypisuje wulgaryzmy krytykując innych by zważył że również to mogą czytać dzieci. Dodam że nie wszyscy muszą mieć takie zdanie jak on krytykując obecność podczas badań czy porodu. Bądź co bądź jest to najblizsza osoba żonie i ma do niej jakieś chyba prawo tak jak ona do niego. A ubierać pod płaszczyk intymności z ginekologiem a mąż to obcy szok!

Gość gośćlaura
A niech idzie w huj,pies tez ***** i leci dakej

Gość gość
Sama sobie dziecka nie zrobiła,ale jest za nie współodpowiedzialna. Też musi je utrzymywać. Poza tym głaskanie brzucha w13 tc. kłamanie, że czuje ruchy żeby uwagę męża skupić jest śmieszne

Gość gość
No jak tak się będziesz zachowywać, to zostawi cię szybciej niż myślisz. Na początek idź do pracy i przestań zmyślać, że cię dziecko kopie, bo faceci aż tak głupi nie są.