Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody dziadek

Polecane posty

Gość gość

Mam 41 lat i jestem dziadkiem dwuletniego chłopca. Wyglądam młodo więc jak idziemy ludzie myślą że to mój syn. Nawet wolę żeby wnuk mówił mi po imieniu a nie dziadek. Jestem rozwiedziony. Obecna partnerka jest mniej więcej w wieku mojej dorosłej córki i chciałaby mieć ze mną dziecko. Ale ja już nie chcę skoro mam wnuka. Przecież to by było śmieszne żeby własne dziecko było młodsze od wnuka. Moja partnerka jest o wnuka bardzo zazdrosna mówi że to nie jest moje dziecko i nie musze go tak rozpieszczać. Tak dbać mogę jak będę miał swoje z nią. Myślę że ona wtedy w ogole zabroniła by mi kontaktów z nim. Moja partnerka ma 40 lat jest bardzo zadbana. Raz gdy byliśo i my na spacerze żartem powiedziała żeby mały mówił do nas mamtato. Niby żart ale nie spodobało mi się to.Co robić. Kumpel był w podobnej sytuacji,też młodo został dziadkiem. Jak z nową kobietą zrobił sobie dziecko to skupił się tylko na nim, ona zabroniła mu finansować wnuka bo od tego są rodzice. Więc stracił kontakt z dorosłym synem z pierwszego małżeństwa.

Gość gość
Prowokacja Partnerka w wieku syna czy 40lat?

Gość gość_Margaretka
Aha ty masz 41 l/ partnerka 40 l/ i corka w zblizonym wieku / ???????chlopie!!!!

Gość gość
ha ha ha

Gość gość
Czy wy nie umiecie liczyć?Skoro facet jest młodym dziadkiem to partnerka może być w wieku córki,np.córka i partnerka mają 20 lub 21 lat. Jak najbardziej gra. A gość jest głupi jak mając wnuki chce się brać za robienie dzieci. Palant.

Gość gość
10:26 napisał że partnerka ma 40 lat, co tu liczyć. Idź na korki z czytania.

Gość gość
Jak się młodo rodzi dzieci to potem mogą być takie głupie sytuacje. Mnie mama urodziła w 17 lat,ja swoją córkę w 21. Czyli mama w 38 lat została babcią. Ponieważ była rozwiedziona i drugi raz wyszła za mąż więc drugi raz urodziła dziecko w 38. I dokładnie to samo moja córka i przyrodni brat są w tym samym wieku. U naszej dalekiej rodziny matka i córka też razem chodziły w ciąży. Ciotka miała 39 lat,kuzynka 19. Tak więc takie sytuacje się zdarzają. Czasami nawet dziecko z drugiego związku może być młodsze od wnuka.

Gość gość
W niektórych rodzinach wszystko idzie co 20 lat,np. rodzi się dziecko. Matka ma 20 lat,babcia 40,prababcia 60,praprababcia 80. Co w tym dziwnego?Lepiej być młodym dziadkiem niż starym ojcem,którego dziecko się potem wstydzi,bo dzieci się śmieją że to dziadzia a nie tata.Facet co zostaje w 39 lat dziadkiem jak autor to młody dziadek,facet co zostaje w 39 lat ojcem to stary ojciec.

Gość gość
Tylko patologia mnoży się tak młodo. Ludzie wykształceni i mądrzy są bezdzietni albo płodzą jedno dziecko po 30. A nawet jak im się trafi dziecko w młodym wieku to kobieta albo usuwa ciążę,albo rodzi a do dziecka bierze opiekunkę lub zajmują się nim dziadkowie bo kobieta dalej się kształci,pracuje w korporacji i robi karierę. I oczywiście nigdy więcej nie rodzi dzieci,zostaje przy jednym.

Gość gość
10:36 a gdzie takich mądrości uczą?

Gość gość
Ha, ha, ha. Po 30 najczęściej rodzą się Downy. A bezdzietni to wybrakowani ludzie,przynoszą straty społeczeństwu bo nikt nie ma z nich żadnego pożytku i trzeba z państwowych pieniędzy utrzymywać ich na starość-emerytury,renty dla nich,domy starców,państwowe pogrzeby bo rodziny brak. Wkurza mnie że moje zarobione pieniądze tak się będą marnotrawić na tych pasożytów. To tak jak utrzymywanie więźniów.

Gość gość
Być bezdzietnym to kara boska. Niech facet się cieszy wnukiem i robi nowe dziecko z nową kobietą. Im większa rodzina tym lepsza.

Gość gość
10:45 mnożąca się wcześnie Patoka rzadko pracuje - laski rodzą dzieci a faceci robią na czarno żeby nie płacić alimentów, podatki płacą minimalne i jeszcze ciągną kasę z MOPSu. Ha ha, faktycznie kwiat narodu!

Gość gość
umiesz czytac / ma partnerke ktora ma 40 lat tak napisal a corka w zblizonym wieku/ to co mial 5 lat jak ja splodzil//////

Gość gość
kupy d**y sie nie trzyma te lata co napisal ..... Autor na dywanik i to juz ....poprawka

Gość gość
Słabe prowo.

Gość gość
Prowo słabe, ale ilu kretynów i patoli się w nim ujawniło. Imponujące. To tylko kilka wpisów przecież.

Gość gość
PROWO