Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiOn

Bisexualni faceci. Co o nich myślą kobiety?

Polecane posty

Gość BiOn

Jestem ciekaw jak kobiety traktują bisexualizm u mężczyzn. Czy jest to wada, czy może zaleta? Czy dopuszczały by zachowania bisexualne u swojego faceta w ramach wspólnych fantazji? Czy są kobiety które chciałyby mieć partnera bisexualnego z którym mogły by wspólnie np. pieścić innego mężczyzne? Sam jestem bisexualny. Tzn. Nie wyobrażam sobie spędzić życia z facetem, ale podniecają mnie tylko wspólne zachowania seksualne.

Gość gość
no i prawidłowo wszyscy jestesmy wszytsko sexualni ale kultura w Polsce wyrugowała w mezczyznach mowienie o tym a o***t nie jest przystosowany do dlugotrwałgo tarcia, penetracji. potem nie utrzymujesz stolca ale lizanie, ssanie, dotykanie? wszystkiego zawsze! czemu nie! skoro kobiety moga robic fellatio to i panowie tym bardziej najlepiej jak kobieta wchodzi strap-onem w o***t mezczyzny, który penetruje akurat o***t innego pana. to jest supcio

Gość gość
Mój mąż jest bi i ja uwielbiam patrzeć jak pięści innego penisa czy nawzajem się pieszcza sprawia to mi mega podniecenie jak obcy mnie penetruje i potem daje do buzi mojemu facetowi i na odwrót

Wiele kobiet takie zabawy podniecają. Moją małżonkę również, ale nigdy się jakoś jeszcze nie trafiło.