Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi 30 letnich starych panien

Polecane posty

Gość gość

Takie przegrywy muszą siedzieć na kafeterii i pisać głupoty zamiast robić obiadki mężowi i zajmować się dzieckiem jak normalne kobiety które osiągnęły sukces

Gość gość
Ale nudny jesteś 💤. Idź się pobawić klockami.

Gość gość
hahaha mają gwarancję spokoju, ciszy i mogą robić co tylko chcą nie no lepszy jest scenariusz: facet pijak, 5 dzieci i zaharowywanie się na śmierć :D :D

Gość gość
Jak ja bym chciała znów mieć 30 lat i być stara panną.

Gość gość
zazdrościsz im chyba wolności przyznaj

30-letnie samotne kobiety... Hmm nie nazwałabym ich starymi pannami. To często piękne, samodzielne, wykształcone kobiety sukcesu, robiące kariery zawodowe, mądre, atrakcyjne, towarzyskie.

Gość gość
tylko gdzie się pochowały i dlaczego żadnej takiej nie znam??? ☺ Mityczne 30 letnie singielki, kobiety sukcesu, niezależne, zarabiające tyle, że ich największy problem to co z tymi pieniędzmi zrobić? Wszędzie były, wszystko zwiedziły. Są u szczytu kariery zawodowej. Proszę o dalszy ciąg bajeczki, bo jak real life wygląda wiem ☺

Gość gość
mało jest 30 letnich ludzi sukcesu nawet mężczyzn :O więc nie wiem o czym ty p********z, sam pewnie w biedronce pracujesz najwyższe stanowiska w firmie i związane z tym wysokie zarobki są dla ludzi po 40 roku życia zazwyczaj większość współczesnych 30 latków dopiero się rozkręca, po pracy jako kelner (bo innej nie mogli znaleźć) robią drugi kierunek i się ogarniają dopiero

Gość gość
Malo ci tego prowo codziennie na 30-latkach ze już włazisz na ogólny ?!

Gość gość
A 30 letnich wdów z dziećmi nie jest Ci żal?

Gość gość
Męża nie mieć żaden problem. Gorzej nie mieć zdolności kredytowej, żeby kupić chociaż kawalerkę i wynieść się od upierdliwych rodziców

Gość gość
wskaż mi autorze tych 30 latków mężczyzn - ludzi sukcesu ilu ich jest :O chowają się gdzieś bo ja szukam i mają zazwyczaj jeszcze gorsze prace niż ja

Gość gość
Jestem biedna wdowa 31 letnia, na szczęście bez dzieci. Z tego co zarobię jestem w stanie sama się utrzymać i opłacić co trzeba. Czemu niby mam żałować wdów z dziećmi? Przecież dostają rentę po nieboszczyku te dzieci dopóki się uczą, ale nie dłużej niż do 25

Gość gość
Nudne to prowo. I żałosne

Gość gość
kafeteria i ogólnie internetowe forum w Polsce to wylęgarnia sfrustrowanej męskiej patologii, wypierdalać to forum dla kobiet wszędzie wchodzicie idioci i zasrywanie swoim gównem tematy ja mówie dość wypierdalać kurwa ja nie wchodzę na męskie forum na temat motoryzacji, sportu i nie zasrywam tam idiotycznymi tematami.

Gość gość
Bo to piszą jacys frustraci. Ten od tych tematow o 30kach to albo 17 letni onanista, dla którego wszyscy po 20stce są starzy, co jest zrozumiałe, albo - i ta wersja jest całkiem prawdopodobna, to 30 latek, któremu rówieśniczki dają kosza, a ponieważ u 20 tek nie ma żadnej szansy, nawet do nich nien startuje to wypisuje te głupoty o 30. Pewnie też marzy o jakiejkolwiek kobiecie, a że te mlodziutkie sa poza jego zasięgiem, liczy, że może znajdzie jakąś 30 latke, która jest tak zdesperowana, że na niego poleci. I tu jest brutalne zderzenie z rzeczywistoscia, bo nawet jak spotka jakąś desperatke, to nawet ona nie jest na tyle zdesperowana aby go chcieć. W realnym życiu jak dostanie kosza, to odchodzi z podkulonym ogonem, ale tu za monitorem zgrywa cwaniaka. Ot cała smutna historia malego człowieczka. Najgorsze jest to, że w necie pełno takich facetów, którzy może są nawet waszymi sąsiadami, albo stoicie za nimi w kolejce w sklepie, czy u dentysty i do głowy wam nie przyjdzie, że ten cichy i spokojny i porządny pan ma takie podejście do kobiet, a co wyprawia na forum to już inna sprawa.

Gość gość
ja nie traktuję poważnie tych tematów. Frustraci zawsze przeginają w dwie strony. Albo im jest dobrze, że nikt im nie wierzy, albo totalny przegryw i lawina nieszczęść ☺

Gość gość
...no lepszy jest scenariusz: facet pijak, 5 dzieci i zaharowywanie się na śmierć x Nie musi być wcale pijak i piątka dzieci bo równie dobrze może być dobrze zarabiającym dobrym facetem i dziecko tylko jedno a życie i tak może być piekłem. Wystarczy żeby był na przykład fanatykiem religijnym zatruwającym rodzinę swoimi religijnymi idiotyzmami albo facetem bez jaj polotu poczucia humoru i w ogóle bez żadnego wyrazu. Taki partner to kula u nogi ciągnąca wiecznie w dół. Najprostsza droga do ciężkiej depresji a jeśli do tego seks wystarcza mu raz na miesiąc i broń panie boże żeby miały być jakieś atrakcje to już naprawdę lepiej się od razu rozwieść albo powiesić. Zrozumcie ludzie że żaden związek nie będzie udany jeśli początkowa fascynacja partnerem się skończy. Koniec fascynacji to koniec związku bo znika wszystko to co w partnerze było pociągające. I jeszcze jedno. Żeby nie było nieporozumień to wspomnę że jestem facetem a wszystko co napisałem dotyczy też partnerek ;)

Gość gość
prawda ☺

Gość gość
Ej a zazdroscicie mi bycia kawalerem 40-letnim czy nie? Ja Wam po czesci wierze, ze macie spokoj, do niczego sie Wam nie spieszylo.

Gość Teppic   No1
Rozumiem, że autor pisze z autopsji. Tylko pytanie, czy jest dzieciatym przegrywem, czy raczej tym 30-letnią panną.