Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiówka1477

Wspólne odchudzanie, motywacja

Polecane posty

Gość gośćiówka1477

Hej, tak się zastanawiam już od dłuższego czasu nad stworzeniem grupy na fb, oczywiście zamkniętej, złożonej z kilku, może kilkunastu osób? ;-) osób, które walczą z nadprogramowymi kg, cóż obecnie mam ponad 25 kg do zrzucenia, samotna podróż tego nie ułatwia...może jest tu ktoś kto również chciałby się wziąć za siebie, wspólnie byśmy się wspierały, myślę, że wsparcie ułatwia tą i tak trudną drogę ;-) PS. kiedyś już byłam w takiej grupie i powiem szczerze, że to fajna sprawa, jednak ja się z niej wykruszyłam, ale wracam na nowo ze zdwojoną siłą! ;-) Jest tu ktoś kto chciałby w czymś takim uczestniczyć? :-) Czekam na odzew. ;-)

Gość gość
Za równy miesiąc wyjeżdżam a 8kg mam za dużo:( nie chce mi sie nic. Właśnie zjadłam rządek czekolady. Jestem na siebie zła ale nie moge sie zmobilizować

Gość gośćiówka1477
Twoje kilogramy przy moich to nie tak dużo, ale wiem, że jest ciężko...:( Niestety też nie udaje mi się wygrać z pokusami, nawet niedawno zjadłam chipsy :((((

Gość gość
Niby nie dużo ale prxy 158cm to widać kazdy kg:(

Gość gośćiówka1477
Wiem coś na ten temat, też jestem niska ;-) Piszesz się na grupę na fb, żeby się bardziej zmotywować? :-) Tylko czy ktoś tu dołączy jeszcze, bo odzew niewielki...niestety...

Gość gość 8kg
Wole tu, bo nie korzystam z fb. Dzis ranek zaczęłam od 2 szkl wody z cytryna, teraz dwie kanapki razowe i kawa.

Gość gość8kg
Dzis ok, dzis raczej dietowy:) tylko cw nie było, jutro sie postaram :)

Gość gość Marzenka O
O sobie mogę powiedzieć że nie jestem za bardzo pracowita a tym bardziej systematyczna,a udało mi się schudnąć dzięki wsparciu Slimunox.Więc myślę żę osobą którym naprawdę zależy na tym aby schudnąc bez problemu dadzą radę.

Gość Aldona 28
Moim zdaniem czy wspólnie czy osobno, to jest bez znaczenia, ważnie aby pozbyć się nadwagi skutecznie. Mi to się udało dzięki zastosowaniu Slimunox

Gość gość mmm
hej chciałabym się przyłączyć , bo motywacji do odchudzania też mi brak, a potrzeba mi bardzo dużo bo dużo mam do zrzucenia ok 20-25 kg. zaczełam od wczoraj, ćwiczę cardio, pomału staram się zmienić żywienie

Gość gośćPati
Cześć, mogę dołączyć? Ja mam tu najwięcej do zrzucenia, bo jakieś 40 kg:( Jest któraś z Was może z Lublina?

Gość Vs
Motywacja, to najtrudniejszy element każdego działania. Również miałem problem z nadmiarem kg. Oczywiście przy 188 waga 105 kg nie była aż tak widoczna, bo się to wszystko w miarę równo rozkładało. Pewnego dnia (skończona 30stka :D) podjąłem decyzję, że koniec z ciepłą kluchą. Od maja tego roku, wykupiłem sobie dietę +plan treningowy na jednej ze stron poświęconych fitness. Od maja nie dość, że bardzo poprawiłem swoją kondycję, to obecnie ważę 92 kg. Nadal kilka na + ale cały czas staram się trwać w diecie i ćwiczeniach, choć często również miewam chwile zwątpienia. Grunt, to zacząć, przełamać się! Oczywiście, czasem chce się czegoś słodkiego czy innych czipsów :D wszystko jest dozwolone, ale musi być traktowane jako nagroda! Tydzień ciężkiej pracy oraz trzymania się diety - w sobotę mogę wszamać kawałek ciasta czy zjeść chipsy.

Gość gościówka1477
Posta zamieściłam pod koniec czerwca, a zaraz lipiec się skończy i zamiast schudnąć ja przytyłam...bo wakacje :( Mam chyba zaburzenia odżywiania... To co dziewczyny? tworzyć grupę na fb prywatną? wspólna motywacja i jedziemy! Bo tutaj, na kafeterii jest ciężej się dogadać i motywować...

Gość gość
To może tak, jeśli ktoś chce to działamy, prześlij mi link do swojego profilu na fb w wiadomości mailowej do mnie, wtedy będę mogła zaprosić Was do grupy ;-) Chyba, że jest inny pomysł? Mail: gosciowka1477@gmail.com

Gość czerwonamiska
Wsparcie to podstawa przy takich zmianach.

Gość gość
czerwonamiska...zdecydowanie, wsparcie stanowi dużą motywacje, zbliża do celu ;-)

Gość gość Dominika T
Słyszeliście coś może o środku Slimunox? Bo ostatnio trafiłam na stronę legalneodchudzanie+pl i zainteresował mnie ten produkt.

Gość gość Bogusia 23
Głowy za to nie dam...ale o ile dobrze kojarzę nazwę, to moja kuzynka stosowała Slimunox po tym jak przestała karmić i chciała w miarę szybko a bezpiecznie wrócić do swojej wagi po ciąży. Efekt wyśmienity

Gość gość Eryka
Słyszałam i stosowałam, jestem bardzo zadowolona, w końcu coś co faktycznie mi pomogło. 15 kg mniej. Moim zdaniem Slimunox to jeden z najlepszych fatburnerów

Gość gość Arleta Z
Moim zdaniem Slimunox jest to jeden z lepszych obecnie środków wspomagających odchudzanie. Nie mniej jego skuteczność to jedno. Bardziej mnie niepokoi kwestia co dzieje się z jakością jedzenia i stylem naszego życia. przecież teraz gdzie nie sięgnąć, to wszędzie alarmują, ze praktycznie tyjemy jako społeczęństwa na potęgę... Piszą, czytamy i nic.

Gość gość Aneta R
U mnie największą motywacja, to był systematyczny spadek wagi, z tygodnia na tydzień, ale ten sukces przyszedł dopiero po tym jak zaczełam stosowac Slimunox