Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Namolne baby, które odbijają chłopaków!

Polecane posty

Jestem raczej nieśmiała w związkach i nawiązywaniu relacji. Nie daję bardzo wyraźnych znaków mężczyznom, choć próbuję trochę pokazać zainteresowanie. I już kilka razy miałam taką sytuację, że przebojowe laski mi się wp*****lały i odbijały chłopaków, z którymi sobie powoli coś próbowałam układać. Przykład 1. Rok temu miałam dobrego kumpla, którego poznałam przez znajomych. Coś tam powoli się do siebie zbliżaliśmy, padały coraz śmielsze deklaracje i nagle pojawiła się ONA. Co gadałam z moim kolegą na imprezie, to go odciągała, wpieprzała się gdy rozmawialiśmy we 2, siadała mu na kolanach, łapała za krocze i dobierała się. Serio! Do tego stopnia! On na początku się wzbraniał i próbował pokazać, że jest zainteresowany mną, ale później ja straciłam rezon, a chłopak się w końcu poddał urokowi, atrakcyjnej skądinąd, "fanki". No i chuj, teraz są zaręczeni, a ja jestem zaproszona na panieński. Przykład 2. Z tego weekendu. Znowu przez znajomych poznałam fajnego chłopaka. Inteligenty, przystojny i lubi mnie. Często wychodzimy razem w większym gronie i on mi wtedy coś opowiada, czasem mamy chwilę, że gadamy tylko we dwójkę, ale wtedy... Uwaga! Pojawia się ONA 2. Ona 2 to laska, która jest mężatką, ale chyba brakuje jej atencji i ten kolega jej się podoba. Zawsze się wp*****la między wódką a zakąskę jak rozmawiamy we 2 z tym kolesiem na wspólne tematy i odbija zainteresowanie w swoją stronę. A że jest bardziej bezczelna w zagarnianiu chłopaków, to ja znów tracę rezon i zostaję ze smętną miną jako support ich rozmowy... No k****. Przecież ona ma męża! Czemu mi nie da pokręcić z fajnym chłopakiem... Jednego już dla siebie przygarnęła. x No i ja mam tak zawsze. Jedna rzecz, że jestem szpetna jak noc listopadowa i pewnie całe te zainteresowanie sobie uroiłam, ale druga, to fakt, że nawet jakby coś mogło się urodzić, to zawsze jakaś śmiała do chłopaków lafirynda mi się wp******i w rozwijającą się znajomość. No k****. Co ja mam robić?

Gość gość
Co ja mam robić? x Cieszyć się, że natura k*rwiarza objawiła się zanim weszłaś z nim w związek?... Jeśli facet byłby Tobą naprawdę zainteresowany, to każdą inną zdzirę odprawiłby z kwitkiem stanowczo i wyraźnie. Każdy, który tak nie postąpi, nie jest wart Twojego zainteresowania i czasu.

gość dziś Co ja mam robić? x Cieszyć się, że natura k*rwiarza objawiła się zanim weszłaś z nim w związek?... Jeśli facet byłby Tobą naprawdę zainteresowany, to każdą inną zdzirę odprawiłby z kwitkiem stanowczo i wyraźnie. Każdy, który tak nie postąpi, nie jest wart Twojego zainteresowania i czasu. x W sumie ma to sens, ale widocznie nikt nie jest mną naprawdę zainteresowany ;(

Gość gość
22:47 Lepiej już tak, niż być traktowaną przedmiotowo i wyłącznie jako obiekt seksualny xd przynajmniej mniejsze ryzyko, że ktoś się wykorzysta i porzuci

gość dziś 22:47 Lepiej już tak, niż być traktowaną przedmiotowo i wyłącznie jako obiekt seksualny xd przynajmniej mniejsze ryzyko, że ktoś się wykorzysta i porzuci x O dziwo takich, którzy chcieliby mne wykorzystać i porzucić mam od dostatkiem :(

Gość gość
Nie umiesz sobie zaklepac faceta, a inne umia. Też bym wolał taką co mi na kolanach siada niż księżniczkę.

Gość gość
Kto pierwszy ten lepszy.

gość dziś Nie umiesz sobie zaklepac faceta, a inne umia. Też bym wolał taką co mi na kolanach siada niż księżniczkę. x Czyli powinnam być nachalna jak one? Ale boję się odrzucenia, że usłyszę "a ty tu czego, pasztecie?"

Gość gość
Po co komu szpetna baba? I rozchwiana emocjonalnie? Liczysz że ktoś będzie na okrągło tutaj zaprzeczal żeby Ci miło było? Przecież znasz przyczynę. A na świecie tak to już jest że wygrywa ta która się w********a bez ceregieli między faceta a inna.

Gość gość
Z moją siostrą tak było, poznała badboya i krecila się koło niego jakaś 16! Więc moja siostra dała mu seks. Ale nie taki zwykły, robiła wszystko... W pewnym momencie nawet banana jej wkladal :o Teraz mój szwagier zarabia więcej niż hendoribke i ją utrzymuje.

Gość gość
Twoja historia 13 jak zwykle urzeka. Jak tam romans z kuzynka? Jak kartony i allegro?

gość dziś Po co komu szpetna baba? I rozchwiana emocjonalnie? Liczysz że ktoś będzie na okrągło tutaj zaprzeczal żeby Ci miło było? Przecież znasz przyczynę. A na świecie tak to już jest że wygrywa ta która się w********a bez ceregieli między faceta a inna. x Czyli przyczyną jest moja szpetota i rozchwianie emocjonalne czy brak należyte inicjatywy według Ciebie?

gość dziś Z moją siostrą tak było, poznała badboya i krecila się koło niego jakaś 16! Więc moja siostra dała mu seks. Ale nie taki zwykły, robiła wszystko... W pewnym momencie nawet banana jej wkladal pechowiec.gif Teraz mój szwagier zarabia więcej niż hendoribke i ją utrzymuje. x Skąd Ty wiesz takie rzeczy nt. ich pożycia seksualnego?

Gość gość
hedorivko ciastka upieczone na jutro??

Gość gość
dziś ciężko ocenić, czy jesteś warta zachodu szara myszka gdy obok aktywna karyna grzeje jądra c***m

Gość gość
Chyba wyraziłam się jasno? Jedno i drugie. Aj ges. Mam to w d***e tak naprawdę. Jesteś w******jaca osoba.

Gość gość
dziś kuzynka ma męża niestety a allegro dobrze mam już działalność :)

Gość gość
dziś mieszkaliśmy razem jeszcze wtedy i mi się chwalił zresztą słyszałem swoje

gość dziś dziś ciężko ocenić, czy jesteś warta zachodu szara myszka gdy obok aktywna karyna grzeje jądra c***m x Ma to sens. Szarą myszką nie jestem, ale nie łapie kolesi za jaja. Rozumiesz?

Gość gość
No i właśnie dlatego lepsza aktywna karyna, szarą myszkę jeszcze można by się starać i karyne pogonic ale pół wywloke a wywloke aktywna to wybór jest prosty.

Gość gość
no to nie jest aż tak źle :classic_cool:

Gość gość
Niemożliwe. Podobno wyglądasz jak lara Gessler. Hmm

Gość gość
Henderson nie masz cnoty a grasz cnotke nikt nie będzie się starał serio.

Gość gość
To zdecyduj się bo ona i lara to zupełnie odmienne typy twarzy. Ty to naprawdę masz naj****e jak w szambie.

Gość gość
No to zostają koty. A karyna weźmie fifiego.