Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typek123

czy to jest dziwne jak 18 latek się przytula do 14 latki

Polecane posty

Gość Typek123

j.w

Gość gość
Prokurator się kłania.

Gość gość
Myślcie sobie co chcecie ale kiedy ja chodziłam do podstawówki a były to lata 90-te to do dzisiaj pamiętam, a była to podstawówka, że największe klasowe zdziry miały chłopaków 18-letnich podczas gdy same miały po 14 lat. Miały już okres, miały już cycki to sie nie miały już za dzieci tylko za dorosłe. Ja sie na to napatrzyłam i wtedy wydawało mi się, że to jest normalne. Dzisiaj kiedy jestem już stara to widzę jak bardzo jest to nienormalne. Gdybym miała córkę 14-letnią która sie prowadza po lekcjach z chłopakami to by miała ze mną duże problemy. Na pewno bym nad tym nie przechodziła do porządku dziennego.

Gość gość
Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Skonczcie w koncu z tym sredniowiecznym postrzeganiem wszystkiego co was otacza. W wielu multurach jest to zupelnie normalne,wszystko zalezy czy dziewczyna jest juz gotowa do tej roli czy nie,bo jesli jest zupelnie zielona i nie ma pojecia co do czego sluzy i nie wykazuje tematem zainteresowania to nie mozna na sile wpajac tej wiedzy ktorą sama posiądzie gdy emocjonalnie bedze na to gotowa.Zdarzają sie przypadki gdzie kobiety po 30 lat i nie mialy jeszcze NIC, a i zdazaja sie przypadki gdy 15latki wiedzą od nich juz wiecej i mają wieksze doswiadczenie.. Polacy stali sie narodem konfidentow i kapusi jak za komuny,z byle goownem lecą do prokuratury i jeszcze są dumni z tego pomimo ze niejednokrotnie sprawa ich nie dotyczy gdyz przeciwna strona czyli ta „niby poszkodowana” do niczego nie zostala przymuszona. Jeszcze 30lat temu takiemu blokowemu konfidentowi co dziennie byly by liczone zęby i co tydzien mialby spalone drzwi z mieszkania nie wspominajac juz o wymazanym sprayem korytarz z napisem „uwaga kowalski to psi konfident” a dzis jest sie z tego wręcz dumnym. O zgrozo,nie dostrzegacie ze nowa generacja jest zupelnie inna niz my? Kiedys seks oralny byl czyms z piekla rodem i niedopuszczalnym,dzis jest to standard i nikt nie kwęka,jedynie dewoctwo miauczy gdy uslyszy haslo lodzik. Trzeba isc do przodu a nie stac w miejscu jak juz wczesniej wspomnialem na etapie sredniowiecznej polski.

Gość typek123
Wystarczyło tylko odp tak czy nie. Ale ok ;)

Gość gość
Jeszcze 30lat temu takiemu blokowemu konfidentowi co dziennie byly by liczone zęby i co tydzien mialby spalone drzwi z mieszkania nie wspominajac juz o wymazanym sprayem korytarz z napisem „uwaga kowalski to psi konfident” x x jak sie pospotykasz z młódką to jej ojciec albo starszy brat może ci zrobić to samo, z tą różnicą że na drzwiach napisze "kowalski to pedofil" :D

Gość gość
12:45-spokojna glowa,mi to nie grozi,natomiast gdyby doszlo do takiej sytuacji a dorwalbym ze mi pisze na drzwiach cos co nie jest prawdą (nie kazdy dorosly wiąze sie z mlodszą bo ma zapedy pedo,uwierz mi) to tłukłbym go tak dlugo aż by zwieracze odmowily mu posluszenstwa i nafajdałby w majtki.Natomiast gdybym doniósł na psy i widzialbym ze ktos pod moim adresem cos wypisuje na scianach to bez slowa wyprowadzilbym sie z tej dzielnicy bo bylo by mi wstyd. Widzisz roznice miedzy twoim a moim postrzeganiem kolego? Pozdr

Gość gość
gość dziś 12:45-spokojna glowa,mi to nie grozi,natomiast gdyby doszlo do takiej sytuacji a dorwalbym ze mi pisze na drzwiach cos co nie jest prawdą (nie kazdy dorosly wiąze sie z mlodszą bo ma zapedy pedo,uwierz mi) to tłukłbym go tak dlugo aż by zwieracze odmowily mu posluszenstwa i nafajdałby w majtki.Natomiast gdybym doniósł na psy i widzialbym ze ktos pod moim adresem cos wypisuje na scianach to bez slowa wyprowadzilbym sie z tej dzielnicy bo bylo by mi wstyd. Widzisz roznice miedzy twoim a moim postrzeganiem kolego? Pozdr x Jak trafisz na dobrego zawodnika to bedziesz zęby zbierał z podłogi, szczekasz w necie i p***a jesteś w świecie :P:P:P

Gość gość
14:44 kolego zapewniam cie ze nie obcy mi jest złamany nos czy obita morda. Nie obcy mi są też kozacy ktorzy uważają sie za mega zawodowcow. Co do moich zebow,wstawiona jedynka (zero sladu tak na marginesie) wiek moj to 36lat,rodzina,wlasny biznes i brak strachu przed kazdym kto nie stanowi prawa. Takich jak ty to juz w wieku 16-17 lat zjadalem na śniadanie,typowe leszcze ktorzy boją sie wlasnego cienia.

Gość Typek123
Proszę was interesują mnie tylko proste odpowiedzi Tak czy Nie!!

Gość gość
Nie,nie ma w tym nic zlego

Gość gość
Tak. Przy okazji - pamiętaj kochasiu, że seks z osobą poniżej 15 roku życia to gwałt i pedofilia. Po 15tym dla dorosłych - współżycie z nieletnią i też grozi więzieniem. Ale w wypadku małej różnicy wieku i oczywiście zgody (co w wypadku 14latki nie ma znaczenia - bo nawet jeśli by się zgodziła, to nadal dziecko, a więc jest to traktowane jako gwałt - i pedofilia) sąd może nie karać lub w jakiś ograniczony sposób. Więc osiemnastolatku - łapki od młodej do jej minimum 17-nastki. Teraz to pedofilia. Więc: tak, tak, tak.

Gość gość
Trzeba być naprawdę głąbem, żeby nie mieć tej świadomości. Poniżej 15tego roku życia jest to PEDOFILIA z urzędu i mało kogo obchodzić będą twoje wzniosłe wewnętrzne intencje. Jak takowe masz to poczekasz. Tylo w temacie. Przecież PEDOFILE też kochają dzieci - tak się tłumaczą.

Gość gość
Jestes zwyczajnie zazdrosna bo twoj czas minal. Dopoki nie uprawiaja seksu to nic zlego nie robia. Przytulac sie z 14 latka moze nawet 60 latek.

Gość gość
do gościa wyżej: puknij się w swój głupi łebek - boję się jednak, że będziesz musiał się walnąć w genitalia, bo tam mieści się obecnie centrum zarządzania mam nadzieję, że zanim będziesz miał dzieci, córki zmądrzejesz

Gość typek123
Ludzie co wy macie z tym seksem, tylko durne przytulanie się, bez żadnego związku tylko do przyjaciółek!!! Wam tylko seks w głowie a pedofilia to jest k*rwa 15+ lat różnicy. Nauczcie się rozumieć a nie takie rzeczy pisać!!!!!

Gość gość
12:30 - ma rację, szacun za taką odpowiedź ;) 13:29 - Odpowiedź jest pusta, bez żadnej inteligencji, ta osoba juz dawno zmądrzala ;) Co jeśli żadna rówieśniczka nie chce co?

Gość gość
To znaczy, że mało sobą prezentujesz, żeby szukać wśród dzieci, jeśli żadna rówieśniczka nie uważa Cię za wartościowego.

Gość gość
przytulanie się chłopaka i dziewczyny to nie przytulanie się brata i siostry - no chyba, że to twoja siostra, hm? ludzie mają słuszne zastrzeżenia

Gość gość
To co ma taka osoba zrobić jak chce mieć rówieśniczke ale jak sie dowartościować? To co ma zrobić zabić sie?

Gość gość
To nie jest normalne. Jeżeli chłopak ma 17 lat i 11 miesięcy, to jeszcze jest w granicach normalności, natomiast miesiąc później to podchodzi pod skłonnośc***edofilskie.

Gość gość
Pedofilia to jest ponad 15 lat różnicy. Co jeśli taka osoba ma z tym problem to jak ma się z tego wyleczyć? Zamiast pomoc takim osobom to tylko szkodzicie! Pedofilia jest jak każda choroba należy leczyć a nie tępić!

Gość gość
tak, pedofil ma problem, seryjni mordercy, którzy czują potrzebę mordowania też mają problem ale jakoś bardziej skupiam się na ofiarach czekaj, jak masz takie głębokie uczucia, odpadnie Ci coś od tego czekania?

Gość gość
tak a np osoba co ma problemy ze słuchem to też nie pomożesz? bo co to problem?

Gość gość
Nie każdy pedofil do seryjny morderca!

Gość gość
Prokurator się kłania.

Gość bedowil
mam 29 lat i sie umawiam z 15 latkami na seks mozecie mnie nienawidzic za to ale kto nie sprobuje ten nie wie taka 15 latke mozna namowic na rozne zboczone rzeczy takie jak rimming i tym podobnie bo ma plastyczna psychike i taka 15 latke latwo szantazowac zastraszyc zeby robila zberezne rzeczy dala sie nagrac jak obciaga poza tym one maja inne ciala niz starsze dziewczyny wszystko napiete umiesnione swieze i czyste