Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia00

Catering dietetyczny Śląsk

Polecane posty

Gość Basia00

Witajcie dziewczyny, Planujemy razem z koleżanką rozpocząć dietę pudełkową. Firm jest bardzo wiele czy możecie polecić wartą sprawdzenia na terenie Śląska?

Gość Kasia787
Cześć Basia ;) na śląsku mogę polecić zajefajną dietę z kuchnią śródziemnomorską :D www.personel-chef.pl Stosuje ją od miesiąca i jest bardzo i to bardzo smaczna. Ciekawe smaczne posiłki w każdym dniu. Podobno na dniach mają wprowadzić możliwość spróbowania diety na 3 dni. Co mają ciekawego to witaminowe energy shoty lub soki do wyboru.

Gość AsiaGr
Czy ktoś miał jeszcze okazję próbować tego personal-chefa?

Gość Elissska
Spróbuj z WygodnąDietą! Ja od nich zamawiam i jestem bardzo zadowolona. Jedzonko jest na prawdę smaczne, świeże i syte. Dania apetycznie podane a dostawy na czas!

Gość Kaaamillaa88
Ja zamierzam też ten catering zamawiać, podpowiedz tylko którą opcję diety wybrać?

Gość Elissska
Najlepiej jak sobie wejdziesz na ich stronę i tam zobaczysz jakie diety oferują;) Jeśli masz jakieś wątpliwości, która będzie dla Ciebie najlepsza zawsze możesz skontaktować się z ich dietetykiem i on Ci doradzi. Ja sama mam dietę niskokaloryczną i jestem z niej bardzo zadowolona;)!

Gość Kammilla888
Dzięki. Zamówiłam dietę bezglutenową. Jest ok. Posiłki fajne, bałam się że będzie mi za mało, ale je się regulanie więc nie zdążę zgłodniec a juz kolejny posiłek.

Gość LadyMaya
Również zamawiam Wygodnądietę i jestem z nich bardzo zadowolona. Posiłki są smaczne, syte i apetycznie podane a dostawy na czas! Z czysty sumieniem mogę polecić!

Gość gość
polecam catering WygodnaDieta.pl bardzo dobrze skomponowane posiłki, bardzo smaczne oraz trafiające w każde gusta co więcej dostawa zawsze punktualnie, a dla mnie to ważne, bo o konkretnej godzinie nie ma mnie już w mieszkaniu i chodziłabym głodna cały dzień

Gość Karolka23
Ja również podpisuję się pod wygodnądietą. Bardzo dobrze karmią, jedzenie jest smaczne, zdrowe i zawsze na czas. Posiłki ciekawe i urozmaicone.

Gość gośćJollanta
Też zastanawiam się nad opcja takiego cateringu tylko podopowiedzcice która opcja diety jest najlepsza? I co z weekendami?

Gość gość
a ja też zastanawiam się nad jakimś cateringiem... ostatnio brakuje mi czasu na gotowanie, a koleżanki bardzo chwalą sobie takie jedzenie polecacie ofertę z wygodnadieta.pl?

Gość Annkanaaa88
Ja bardzo polecam wygodną - zmawiam u nich od jakiegoś czasu i jest super, też nie miałam czasu na zadbanie o siebie i o swoją dietę aż w końcu dba o to ktoś inny:)

Gość gość
na terenie Śląska bezpłatnie dostarcza na przykład WygodnaDieta.pl zerknij tutaj na ich menu i cennik https://www.wygodnadieta.pl/ moim zdaniem bardzo atrakcyjny

Gość gość

ja pod wpływem pozytywnych opinii koleżanek od kilku miesięcy zamawiam z wygodnadieta.pl

również teraz sama polecam, oszczędność czasu ogromna, a do tego cenowo wychodzi podobnie jakbym gotowała to samo w domu

warto!

Gość gość

tylko wygodnadieta! bardzo wygodna, oszczędza czas i możemy być pewne, że jemy wysokiej jakości produkty

polecam

Gość monnika888

Chcę zacząć zamawiać taką dietę, wiadomo Nowy Rok nowe postanowienia, jaką dietę na początek zamówić?

Gość gość

wygodnadieta to numer jeden ja od nich zamawiam choc jestem z lublina ale widzialam ze slask rowniez maja w swoim zakresie dostaw a wiec goraco polecam

Gość ElaW
Dnia 4.01.2019 o 08:35, Gość monnika888 napisał:

Chcę zacząć zamawiać taką dietę, wiadomo Nowy Rok nowe postanowienia, jaką dietę na początek zamówić?

Jak chcesz schudnąć to polecam dietę niskokaloryczna ale jak chcesz tylko zdrowo sos odżywiać to standard. Dwie stosowałam i jestem bardzo zadowolona .

Gość Annnkanana

Ja teraz jestem na bezglutenowej i też jest fajna, efekty są, kg spadają a ja jem nadal smacznie :)

Gość werka

ten catering jest naprawdę fajny - sama zamawiałam i poleciłam koleżankom, teraz wszystkie mamy taniej 😄

Gość szalotka

polecam również tylko z WygodnaDieta.pl! świetne dania, kolorowe i pięknie pachną!

co więcej spełniają swoją rolę, czy to pomagają schudnąć, czy zbudować masę mięśniową, lub poprawić samopoczucie gdy musisz jeść bez laktozy lub glutenu

naprawdę super opcja również dla zabieganych