Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto tu ma racje, błagam o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Zamowiłam w srode prozent na sobotnie urodziny na ktore zostalam zaproszona w ostatniej chwili, zamowiony prezent mial byc wyslany za pobraniem w czwartek przez sprzedawce a w Piatek mial dotrzec(czyli dzis). Dzis napisalam do tej pani czy wyslala wczoraj kurierem bo nic mi nie przyszlo (uprzedzalam zeby wyslala w czwartek) napisala do mnie z pretensjami że napewno nie doszloby na czas ze moglam myslec wczesniej o prezencie i bedzie w poniedzialek, napisalam jej ze poprosze jedynie u numer nadania przesylki, że skontaktuje sie sama z kurierem. Napisala pierwsze ze zaowilam wczoraj a nie przedwczoraj, kiedy wyslalam jej screeny zamowienia napisala ze faktycznie i ze wszystko zostalo wyslane zaraz wysle, do tej pory dzisiaj juz prosilam o numer nadania 4 razy i do tej pory go nie wyslala, Pani za kazdym razem odpisuje ze zaraz mi wysle i tego nie robi ale dopisuje ze musze przesylke odebrac w poniedzialek ponieważ nie bedzie w plecy 40 zl (2X pobranie) domyslam sie ze sie nie wywazala z tego co miala zrobic i wyslala paczke dopiero dzis, nie wiem jak mam sie zachowac, kupilam stosunkowo drogi prezent a teraz musze kupic 2 i nie wiem jak rozwiazac syt z ta pania. dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
Nie odbieraj proste.

Gość gość
Oczywiście nie przyjmuj w poniedziałek. W plecy to ty będziesz, a nie ona. Skoro faktycznie umawiałyście się tak jak piszesz to w poniedziałek jej pięknie podziękuj.

Gość gość
to są moje pierwsze wiadomosci do niej "Pani Kamilo czy wysyla pani moze za pobraniem? mamy imieniny w rodzinie i potrzebowalabym na piatek jakas meska podkoszulke" "tak odbiore na 100% pobraniową przesyłkę bo to ma byc prozent na sobotnie imieniny, innego prezentu nie mam wiec jestem zdesperowana

Gość gość
tez bym nie odebrala

Gość gość
Ja w takiej sytuacji mam wyjepane! Oczywiście, że bym nie odebrał, nawet się z babskiem nie kłuć bo szkoda nerwów, nie wysłała w umówionym terminie, więc sorry. A na przyszłość nie kupuje się z internetu w środę czegoś co musi być na sobotę, bo może nie dojść na czas🖐️