Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z obcym mężem lub obcą żoną

Polecane posty

Gość gość

Ciekawy jestem w jakich okolicznościach do tego doszło?

Gość gość
Ja miałem, była podwójnie starsza ode mnie. Jej córka była 2 lata starsza odemnie.

Gość gość
Zdrady z żonatym/mężatkami są bezpieczne bo tacy raczej nie będą świrować, mają rodziny i nie zależy im żeby je stracić, sex bez zobowiązań i każdy wraca do swojego życia. Jesteśmy swingersami i większość osób, z którymi się umawiamy są zajęte - to dużo upraszcza.

Gość gość
Może nie zupełnie obcą kobietą ale z koleżanką kochałem się 2 tygodnie temu. Zawsze mi się podobała ale na nic nie mogłem liczyć. Lecz 2 tygodnie temu 16 czerwca spotkałem ją na zakupach w Markecie A że była w ciąży i miała sporo zakupów pomogłem jej w dostarczeniu zakupów do domu Zanim poszliśmy do jej mieszkania wpadliśmy na kawę do kawiarni. Bardzo fajnie nam się rozmawiało i przy kawie i w drodze do domu. Kiedy już byliśmy u niej poprosiłem o coś zimnego do picia. Przyniosła po piwku smakowym usiadła obok i przytuliła się Co mnie zupełnie dziwiło. Po chwili byliśmy już nadzy. Nie wierzyłem że to się dzieję naprawdę więc spytałem czy jest tego pewna z uśmiechem na twarzy odpowiedziała tak. Przeżyłem cudowny sex którego do końca życia nie zapomną. Najprzyjemniejsze było to że pozwoliła bym zakończył w jej wnętrzu, Nigdy nie zapomną jej radości i uśmiechu kiedy doszedłem głęboko w jej wnętrzu. Było widać że sprawiło jej to ogromną przyjemność.

Gość gość
A z kim była w ciąży?

Gość gość
W ciąży jest z byłym który wyjechał do Kanady gdy się dowiedział że będzie Ojcem.

Gość gość
To zrób powtórkę.

Gość gość
Nie chce bo ona ma chyba HIV :(

Gość gość
Gość

Gość gość
Pewnego popoludnia obiecalam kolezance ze zaproszenie przyjmuje i na ta kawe przyjde, a ze moj maz byl w podrozy slozbowej to mi to nie przeszkadzalo,zaczelo sie na kawie. Nie myslalam ze bedzie cos mocniejszego i po paru drinkach, dopiero sie dowiedzialam wszystkiego, a ze jej maz bardzo mi sie podobal to bez zastanowienia wyrazilam zgode. Jak juz ujrzalam w calej okazalosci to tylko powiedzialam kolezance ze moj nie ma takiego duzego i chce go pierwsza miec w ciipce.Bardzo dlugo mnie posuwal, a kolezanka sutki mi ssala,bylo wspaniale, ale chcialam byc przerznieta na maksa imu powiedzialam zeby mnie nie oszczedzal tylko walil ile moze, nastapila przerwa ja sobie go do buzi wzielam, po chwili kolezanka mi powiedziala jak chce to moge sobie go dalej urzywac . Tak sie stalo dalej posuwal mnie na calego, a ja za to jej cippke lizalam jak tylko umialam.Cos wspanialego przezylam

Gość gość
No to gratulacja!

Gość gość
Tak dokladnie to nie byl mi obcy bo to byl kolega mojego meza,zlalam go z widzenia. Gdy maz wyjechal po urlopie do pracy, a pracowal w UK: Niespodziewanie spotkalam go w zentrum handlowym,poszlismy na kawe i tak od slowa do slowa dawiedzialam sie ze jest swiezo po rozwodzie.Zaproponowalam mu kawe u mnie w mieszkaniu, odmowil mi ze z zona kolegi moze kawe wypic tylko w kawiarni.Duzo mnie to slow kosztowalo ale postawilam na swoim. I termim oraz godzine ustalilismy.Gdy przyszla ta godzina o ktorej mial przyjsc ja sie bardzo seksi ubralam i stol przygotowalam. Gdy wszedl otrzymalam skromny bukiet i za to dostal duza buzie. Z rozmowy wychodzilo ze jak bede zgodna to mi nie odmowi, temat rozwinelam i juz prawie naga na kolana mu usiadlam po chwili poczulam jak mu pala pulsuje, zaproponowalam mu zmiane miejsca.A gdy juz z siebie wszystko zwalil to wtenczas ujrzalam co po chwili w mojej ciipuulce bede miala.Olejkiem intymnym sobie szparke natarlam. Gdy wszedl we mnie to poczulam jego grubosc tak wypelniona jeszcze nie bylam. Sex z nim byl wspanialy i to nie raz tak dlugo spotykalam sie z nim az maz wrocil

Gość gość
Jest milionów takich przypadków.

Gość gość
Mamy z drugą parą więc nie ma tajemnic przed mężem bo on dyma kochankę a mnie dyma kochanek.