Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto uprawiać seks za kase

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie coś, popchnijcie mnie w którąś strone do decyzji. Siedzę na lawce w praku, zarejestrowałam się własnie na strone gdzie dostałam propozycje seks za pieniadze. Zarejestrowalam się bo jestem w trudnej sytuacji, pieniedzy starczylo mi tylko na jedna zupka z torebki na caly dzien, na 5 dni Nie wiem co robic juz W sumie to sama moze bym przezyla bez jedzenia wiecej starczyloby mi, ale matka ciągle mnie gnebi ze nie dałam jej kasy na zycie. prace znalazlam dopiero teraz i wyplate dostane 10 lipca, ale do tego czasu co, serio mam dosc już wszystkiego Nawet nie wiem jak sie zachowywac powinnam na tych spotkaniach, jestem dziewicą, eh

Gość gość
Daj spokoj, chyba matka wytrzyma do 10 lipca? :O To tylko 10 dni, powiedz jej, że za 10 dni dostaniesz wypłatę. A teraz ewentualnie możesz pożyczyć od kogoś te 20 czy 50 zł, żeby mieć na życie przez ten czas, jeżeli matka nie daje ci jedzenia.

Gość gość
Przeczekaj do wypłaty posilając się w jadłodajniach , w każdym mieście takie punkty się znajdują. Albo zapożycz parę groszy od znajomych i te 10 dni jakoś przetrwasz a o seksie za pieniądze zapomnij bo to ciężka praca która pozbawi cię zdrowia i szacunku do siebie samej .

Gość gość
podaj gg

Gość gość
do tego to trzeba miec mocna psyche, kasa owszem duza ale sporo wpada przez to w depresje,,nalogi ma wyrzuty sumienia

Gość gość
pamientaj ze to trzeba bedzie odac w postaci cierpienia nic nie ma za darmo

Gość V12
Kobiety uprawiajace sex za kase ( ja nazywam je szmatami), to dna umyslowe , brodziki intelektualne zyciowo niezaradny plebs...

Gość V12
Nie znam takich...

Gość gość
bazienka wczoraj Licząc nawet 1000 klientów to ma 150, 000 zł z nikim się nie dzieląc. rocznie a ty Bazieńka załóżmy zarabiasz te 3000 zł to rocznie masz 36 tysięcy Tamta laska popracuje 15 lat i jest do końca życia ustawiona, a ty będziesz na głodowej emeryturze, ale to jak popracujesz kolejne 15 lat! Pozdrawiam