Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćRuda

Romans bez sexu?

Polecane posty

Gość Laluz
Pieszczoty nagiego ciała to nie seks?

Gość gość
Ale bardzo ważna gra wstępna która powoduje że kobieta jest podniecona więc można to uznać jako sex. Są kobiety które bardziej lubią właśnie grę wstępną np minetkę niż sam sex.

Gość Laluz
Moim zdaniem seks, to określenie wszystkich czynności związanych z czerpaniem czy dawaniem fizycznej przyjemności

Gość gość
Owszem ale pieszczoty też dają fizyczną przyjemność!! Chyba nie ma kobiety która nie lubiła by namiętnych pieszczot jej ciała. Sporo jeszcze musisz się nauczyć co kobiecie daje przyjemność i podniecenie. Jeśli myślisz że tylko penetracja pochwy to jesteś w błędzie. Najzwyczajniej spytaj koleżanki znajomej czy sama penetracja daje jej zadowolenie czy pieszczoty też.

Gość Laluz
:D Chodziło mi o to, że romans bez seksu to według mnie romans bez jakiegokolwiek kontaktu fizycznego :D Jeżeli są pieszczoty to dla mnie jest to już romans z seksem. Nie muszę pytać koleżanek, żeby wiedzieć co mnie sprawia przyjemność ;)

Gość gośćRuda
Miałam rację i muszę się pochwalić, że Pan X chciał mnie tylko albo aż -ukarać. A nawiązując do Waszych komentarzy ;-) myślę, że wszyscy macie rację. W pieszczotach na pozór niewinnych też kryje się sporą dozą seksu. Ale sam fakt że tylko dotykając druga osobę sprawiasz i sobie i jej nieopisaną rozkosz. To naprawdę coś ekscytującego.

ekscytujące jest uniesienie, zmysły dotyk i zatracenie się w erotyzmie .... pasja

Gość gośćRuda
darkeacer dziś Dla mnie ekscytująca jest też myśl, świadomość tego, że będę mogła Go dotknąć, pocałować. Myśl że jestem obiektem jego zainteresowania, powodem dzięki któremu ma uśmiech na twarzy i ten błysk w oku...

Gość gość
gośćRuda dziś Te myśli pod wpływem których czujesz podniecenie już są grą wstępną, która narasta przez słowa, dotyk... Czy w tej sytuacji będziesz w stanie powstrzymać się od seksu? Może i tak, ale łatwo nie będzie:)

Gość gość na chwilę
Bo nikt nie powiedział że będzie łatwo

Gość gość
Bo nie może być łatwo! ;)

Gość gość na chwilę
Bo lepiej smakuje

Gość gość
Wybornie!!! ;)

Gość gość na chwilę
Ekektryzujaco

Gość gośćRuda
Bo łatwo nie będzie ale dam radę ;-) martwi mnie coś innego. Napisał dzisiaj " A jak się zakocham? " Nie chce żeby się zakochał we mnie ale wielkiego wpływu to raczej na to nie mam? Później stwierdził, że to był żart. Mieliście już kiedyś podobną sytuację?

Gość gość
On już jest dalej niż tylko flirt. Zakończ to, albo zaczną się kłopoty. Do takiej zabawy trzeba faceta odpowiedzialnego, a on jest emocjonalnie rozchwiany. Właśnie targają nim rozterki.

Gość gość
sam przerabiałem nie raz taki romans - żadnego sexu. dotyk pocałunek tyle. chcesz pogadać napisz dar3k35@poczta.fm

Gość gośćRuda
gość dziś Jak to jest dalej niż flirt? Jest starszy ode mnie i nie sądzę aby angażował się uczuciowo w takich sytuacjach, bo ponoć to nie jego pierwszy raz. Nie potrzebuje miłości, ma żonę i dzieci. Może rzeczywiście żartował :-/

Gość gość
Też kiedyś słyszałam ten tekst jeszcze się okaże że od tej samej osoby To tylko słowa pomocne do manipulacji Czułe słówka czy uśpić czujność że faceci to d***ki