Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja

Polecane posty

Gość gość
Ta sasiadka jakas ok ty golt walile nie przeszkadzlo jej to

Gość gość
Kto cie widzial jeszcze

Gość gość
Widocznie chciała patrzeć i to do końca przecież mogła iśc dalej a jak się odezwała to zależało jej żebym wiedział że to widziała

Gość gość
Chyba tak cipke mokra pewnie miala

Gość gość
Raczej tak to narmalna reakcja myślałem że coś zaproponuje ale nic widocznie mam za małego

Gość gość
Moze nie smiala od razu jak patrzyla to lubi fjuty ma bank mokro tez miala ciekawe moze sie tez potem brandzolila

Gość gość
ryczaca 40:) ma swoje potrzeby nic sie nie przejmuj

Gość gość
Nie musiała od razu ma działke z 200 metrów dalej jak tam jesteśmy to widujemy się codziennie przynajmniej z daleka

Gość gość
Pójdziecie za to do piekła i tam będziecie musieli Lucyferowi walić.

Gość gość
Widziałem ją z daleka nago i kilka razy bez stanika wydaje mi się że mnie podpuszczała

Gość gość
W dzieciństwie i młodości mieszkaliśmy w małym 1 pokojowym mieszkaniu przyłapałem brata na waleniu konia on mnie też .Spaliśmy na jednym tapczanie nie raz budzilem się w nocy on sobie walił aż tapczan się ruszał ja też napewno nie raz go obudziłem

Gość malopolanin76
Hej, mam 42 lata i mam normalny wytrysk, ale jak się postaram, to umiem mieć wytrysk w postaci powolnego wypłynięcia spermy i to jest równie przyjemne, co normalny wytrysk, a nawet po takim powolnym wypłynięciu wacek nie wiotczeje, tylko wciąż jestem podniecony i to bardzo i zaraz potem, jak wzmocnię stymulację penisa, dochodzę do normalnego wytrysku z dodatkową porcją spermy. Ta chęć wzmocnienia stymulacji penisa po powolnym wypłynięciu spermy jest tak duża, że trudną ją opanować, ale parę razy udało mi się nad nią zapanować i umiałem sprawić, że w odstępach ok. 5 minut mogłem mieć nawet 5 wytrysków z powolnym wypłynięciem spermy. Jak wspomniałem wyżej, całą zabawę kończy normalny wytrysk i mam dość na jakiś czas :-) Polecam też masturbację "na sucho". Na początku masturbacji, gdy penis często jest wilgotny po ściągnięciu napletka, stymulacja ręczna żołędzi penisa sprawia nieprzyjemne uczucie, ale gdy umiejętnie to robisz, po chwili, tak ręka, jak i penis, zaczyna wysychać i po pewnym czasie masturbacja na sucho jest bardzo pyrzyjemna. Podczas wytrysku mój penis i żołądź są bardzo wrażliwe na dotyk. Parę razy spróbowałem w tym czasie (przy wytrysku) na maska pieścić i ściskać ręką żołądź oczywiście na mokro, co spowodowało nawet oddanie moczu, ale powiem szczerze, że było to dosyć przyjemne uczucie. Po takiej masturbacji często swędział mnie penis, bo był troszkę "zeszlifowany", ale za taką przyjemność warto było troszkę go zatrzeć :-) Pozdrawiam