Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie mi ogarnac budzet na wesele

Polecane posty

Gość gość

Za 2tyg jade na wesele. Impreza na 200osob. Jako ze pracuje mamy teraz wiecej pieniedzy w domowym budzecie ale chce jak najwiecej zaoszczedzic. Szczerze mowiac szkoda mi kasy na jedna impreze. Uprzedzam pytanie. Nie mam zadnych szpilek w domu bo po ciazy zmienil mi sie rozmiar stopy. Maz tez nie ma nic procz butow( przytyl i wszystko trzeba kupic) do tego kwiaty koperta i dojazd. Doradzcie gdzie mozna zaoszczedzic? A moze ktoras z was zna sklepy gdzie sa fajne ciuchy w przyzwoitych cenach. Rozpiska Koszula dla meza: 100zl, spodnie dla meza(jakies elganckie) tez pewnie ze 100-150z MYSLICIE ZE KONIECZNY JEST GARNITUR? Jak ubrac meza zeby nie wydawac kasy na garnitur? Tu mam najwieksza zagwostke Sukienka dla mnie okolo200zl, buty do 150, torebka 100, paznokcie 70, makijaz sama sobie zrobie jednak wlosow juz nie bo beztalencie straszne ze mnie. Nie posiadam ani prostownicy ani lokowki bo gdybym miala uzywalabym jej caly czas. A bardzo dbam o wlosy;) Ubranko dla dziecka 100zl ( mysle ze znajde cos w tej cenie) Koperta 300zl( starczy?) i kwiaty do 50zl Dojazd. Myslelismy zeby wynajac duza taksowke. Wtedy koszty rozkladalyby sie na kilka osob bo bedzie jechal takze moj brat z dziewczyna, mama i siostra i moj maz rzecz jasna. Oczyswicie od mamy nie bede brala kasy.

Gość gość
Czyli meza za max 200 zlotych a siebie za 700? Nikt nie mowi ze musisz w szpilkach chodzic. A pozatym ta torebka to naprawde niezbedna jest? 300zl w kopercie za dwojke i dziecko????? Mnie to sie wydaj***ardzo malo.

Gość gość
My wydalismy tak: Koszule i garnitur maz mial. Bo przeciez jest wiele okazji zeby tak sie ubrac. Buow nie: buty 200zl. Ja: suknia nowa bo schudlam, ale uzywana, bo z Allegro 80zl z przesylka. Torebke mialam. (Kupilam za 70zl nowa skorzana). Buty mialam. Paznokcie sama, fryzura i makijaz sama: 0zl. Do koperty dalismy w sumie 800zl. Dojazd taksowka 40zl/2 os. Z powrotem panna mloda wynajela autokar.

Gość gość
Tyle pieniazkow do wy dajecie moze dac jedna osoba. W marketach i sklepach z koncowkami serii mozecie sie ubrac o polowe taniej. Troche to dziwne ze nic nie macie, ani ani ubran ani butow ani nawet nie masz torebki. Co do meza tak garnitur jest konieczny, natomiast paznokcie za 70zl albo wymyslna fryzura juz nie. Koszula, z marketu, ale z bawelny a nie poliestru dla meza tez kosztuje 40-70zl a widzialam nawet za 20 a nie 200zl.

Gość Franek2131
Wybor odpowiedniego garnituru jest trudny. Warto wiec poprosic o pomoc specjalistow, ktorzy beda w stanie doradzic Ci jaki garnitur bedzie pasowal do Ciebie. Najwazniejsze jednak, aby garnitul byl dobrze dopasowany do sylwetki. Dlatego polecam serdecznie https://mmsuits.pl/meskie-garnitury-na-miare .