Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zamek Książ Wałbrzych

Czemu każdy na kafe nazywa Opole dziurą i zaduupiem?

Polecane posty

Gość gość
eeeeeee.... zapewne dlatego, że to prawda :classic_cool:

11:26 prawda tak? Przecież To bzdura bo w Opolu są kina teatry filharmonia amfiteatr baseny uczelnie wyższe stadiony hala sportowa muzea ogród zoologiczny lodowisko basen olimpijski, galerie sztuki, Biblioteki duże galerie handlowe itd więc czemu nazywacie Opole dziurą przecież to wszystko w Opolu jest więc dlaczego?

Gość gość
bo to prowincjonalny grajdoł ile razy można ci tłumaczyć to samo? :o

11:31 prowincjonalny grajdoł tak? Przecież Opole jest Stolicą województwa i jest miastem wojewódzkim więc nie jest grajdolem i piszesz to osobie (czyli mi) która była tysiące razy w Opolu i znam dobrze to miasto) i byłem setki razy we Wrocławiu i też dobrze znam to miasto więc nigdy mi nie wmówisz że Opole to dziura i zad***e...

Arecki ile razy mam wam powtarzać że Opole to nie jest dziura ani zaduupie tylko miasto wojewódzkie tj stolica województwa Opolskiego w Opolu są 3 kina 3 teatry amfiteatr filharmonia baseny lodowisko uczelnie wyższe basen olimpijski i kilka mniejszych basenów w Opolu są galerie sztuki muzea ogród zoologiczny stadiony hala sportowa okrąglak gdzie odbyły się pierwsze w Polsce klubowe mistrzostwa świata oraz mecz Polska Kanada z ligi narodów w Opolu jest dużo bibliotek domów kultury w Opolu jest Festiwal Polskiej Piosenki więc czemu nazywacie Opole dziurą? Nie potrafię tego zrozumieć :o przecież wszystko co potrzebne do życia jest w Opolu

bo ci robia na zlosc i sami mieszkaja w dziurze ich dom to dziura, widzialem opole z twojego filmiku na jutubie i wydaje się ładnym miastem, centrum. kiedys chetnei wybiore sie do opola

Gość marawstala
O Kielcach tez to samo myślą : )

no to autor. Napisz jakie są twoje zasługi że ta dziura niejest dziurą. ps. ja też mieszkam w wojewódzkiej dziurze. Jedyną saletą mojej dziury jest ze sto jezior.

Gość gość
dla tego wsioka każda mieścina pow. 15tys mieszkańców to już miasto. a opole to wręcz metropolia :D i nie mieści mu się w głowie, że fakt bycia stolicą województwa (jakkolwiek małego i nieznaczącego) w niczym nie zmienia tego że to nadal jest dziura

Ale Opole ma 128 tysięcy mieszkańców więc jest dużym miastem a Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a województwo Opolskie jest znaczącym województwem z silną mniejszością niemiecką i z takimi firmami jak Itaka Nutricia Danone Zott i województwo Opolskie ma dobre równe drogi autostradę A4 i silną znajomość języka niemieckiego i w województwie Opolskim jest elektrownia z której nawet Wrocław bierze prąd i w województwie Opolskim są cementownie z których cała Polska bierze cement i co dalej twierdzisz Że województwo Opolskie jest nic nieznaczącym województwem?

Gość Namysłów wojew opolsk
skoro Opole to dziura i zaduupie to dlaczego w Opolu są 3 kina 3 teatry amfiteatr filharmonia baseny lodowisko uczelnie wyższe basen olimpijski i kilka mniejszych basenów w Opolu są galerie sztuki muzea ogród zoologiczny stadiony hala sportowa okrąglak gdzie odbyły się pierwsze w Polsce klubowe mistrzostwa świata oraz mecz Polska Kanada z ligi narodów w Opolu jest dużo bibliotek domów kultury w Opolu jest Festiwal Polskiej Piosenki więc czemu nazywacie Opole dziurą? Nie potrafię tego zrozumieć pechowiec.gif przecież wszystko co potrzebne do życia jest w Opolu a Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce

Gość gość
jemu nie przetłumaczysz, on nie myśli logicznie ani abstrakcyjnie odpuść