awokado77 0 Napisano Lipiec 1, 2018 Witam, spóźnia mi się okres już 8 dzień, przeważnie mój cykl trwa około 33 dni. W drugim dniu tego cyklu podczas okresu doszło do stosunku z zabezpieczeniem w postaci prezerwatywy nic nie pękło, wszystko było w porządku. Jednak podczas dni płodnych miałam plamienia trwające 2 dni nigdy wcześniej coś takiego mi się nie zdarzyło. Dodam jeszcze, że obecnie mam dość stresujący czas związany z sesją na studiach. Czy to może być przyczyną tak długiego spóźnienia czy jednak może to być ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2018 Jest tylko jednen sposób żeby się dowiedzieć- zrób test, najlepiej z krwi. Osobiście nie wydaje mi się, że stosunek zabezpieczony prezerwatywą (która się nie uszkodziła) mógł zaowocować ciąża :) Głowa do góry, nie wariuj tylko idź do apteki po test, wykonaj go i od razu się uspokoisz a okres przyjdzie bardzo szybko Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach