Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SIĘ MÓWI DZWONIĄC DO PROSTYTUTKI ?

Polecane posty

Gość gość

proszę o przykładowy dialog

Gość gość
Na youtubie ogladalem kiedys tzn sluchalem jak robili wkrety takim

ja bym zagadał tak. - no witam. Dostałem twój numer od kogoś tam. Mówił że jesteś fajna. Możesz powiedzieć na co mogę liczyć z twojej strony?

Gość gość amator dam
mówisz, cześc, ona cześc i pytasz, czy można się z tobą spotkać, ona mówi tak można z reguły skoro odebrała telefon, i wtedy się umawiasz, na jaki adres masz podjechać. Pod samym wejściem dzwonisz, że juz jesteś i diva podaje ci nr domofonu, piętro itd. Kwestia dogadania się co robi podczas spotkania obowiązkowa, bo inaczej będzie próbowała scię wykiwać. Laska w gumie jeden raz w spotkaniu itd powodzenia🖐️

Gość gość
Cześć. Vanessa? -Tak. Sluchaj moge wpaść powiedzmy o 17tej?

Gość gość
Arecki446 dziś no to jesteś typowym januszem i burakiem w takim razie skoro tak byś zagadał frajerze w doopsko piertolony!!!!!!!!

Gość gość
-Cześć -Hej -Chciałbym się umówić do ciebie dzis wieczorem, da rade? -Ok, ale ktora dokladnie? -Tak kolo 19... -To przyjdz o 19.30, bo wczesniej mam kogos. Adres jak w ogloszeniu. Dokladny adres podam Ci na pol godziny przed spotkaniem. Prosze przyjedz na pewno, a jakbys odwolal to poinformuj godzine wczesniej. -Ok. A powiedz mi, jesli chodzi o godzine, to mam cala do dyspozycji to znaczy, dowolna ilosc satysfakcji? -No tak, ile dasz rade/(Albo)Jedna satysfakcja, kolejne za doplata. -A calujesz sie? -Tylko po ciele, jesli jestes zadbany to w usta tez. -Ok do zobaczenia

Gość gość
Albo dajesz tez w duupe?

Gość gość
13:41 Wpasc, chocbys chcial, to zadna prostytutka ci nie pozwoli :D