Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne matki 500Plus i cyc...

Polecane posty

Gość gość

Byłam dziś w kawiarnii ( mam 23 lata ) a tu mamusie około 30 lat ( czyli prawie w moim wieku). Jedna 2 dzieci i w ciąży, druga z 4! Drą mordy te dzieci, niewychowane, ,,zabawiające” sobą całą kawiarnie i wszystkich ludzi. I jeszcze usiadła ta matrona i najmłodsze cycem karmi przy wszystkich. Nie można iść do łazienki 5 metrów obok? LEPSZE 1 DZIECKO NIŻ 5 NIEWYCHOWANYCH BACHOROW BO TRZEBA ROBIĆ BO MAJĄ 500 PLUS HAHAHA....i jakby ktoś się czepiał to mam partnera i nie wyobrażam sobie mieć więcej niż 2 dzieci xD

Gość gość
Ten twój partner i tak zaraz kopnie cię w doopę i pójdzie do młodszej

Gość Mama 2 plus 2
To, że ty bys chciała 2 to nie znaczy ze każdy tyle chce :O A ty chodzisz jeść do toalety? Ja nie i dziecka też bym na kiblu nie karmila. Jak widzę, że jakaś kobieta karmi dziecko to mi to nie przeszkadza bo się po prostu nie przyglądam.

Gość gość
Ja nie jem z cyca

Gość gość
Zakryć się chyba można? Nie kupi chusty za 500+ Hahaha ;D

Gość gość
To jak będziesz miała dziecko to będziesz wiedziała, że dziecko kosztuje więcej niż 500 zł i dlatego nie możliwym jest rodzenie dziecka dla 500+.

Gość gość
Autorko jedzenie w kiblu to już przegiecie. Troche szacunku do tego malego czlowieka.

Gość Autorka2463533457
Najlepsze sa niewychowane bachory..ma 4 to da je do żłoba i dzieci jak wyjdą to jak dzikuski

Gość gość
Pożyjesz zobaczysz na czym polega posiadanie "tylko" dwójki dzieci. Teraz nie powinnaś się wypowiadać, bo nie masz pojęcia o czym mówisz. A karmienie piersią w toalecie pełnej bakterii z ludzkiego moczu nie jest standardem w europejskich warunkach. Nawet na pustyni nie sika się gdzie popadnie, po to by nie jeść w tym samym miejscu. Szkoda, że nie gorszą cię reklamy na nietrzymanie moczu i reklamy bielizny, gdy jesz obiad lub kolację w domu. I żeby nie było, mamy z mężem pracę i 2 dzieci nie dla 500+, bo to żadne pieniądze. Jakąś wielką zwolenniczką karmienie piersią też nie jestem, ale robiłam to dwukrotnie i wiem, że nie jest możliwe całkowite wystawienie cyca, bo raz, że dziecko zastawia wszystko głową, a dwa, że przecież karmi się w ubraniu, które spada na pierś. Trzeba było patrzeć na partnera, a nie na obcych ludzi.

Gość gość
Jestes p******a autorko

Gość gość
Jeszcze jedno, jak bardzo trzeba być zdesperowanym żeby mając 23 lata i nie mając dzieci zakładać tematy na forum o ciąży i macierzyństwie. Ja przed ciążą nawet o istnieniu takich forów nie zdawałam sobie sprawy...

Gość gośćautorrrka
Jednorazowo uświadomiłam pare osób o tym :D