Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kobiety poznają tylu zjebów

Polecane posty

Gość gość

Była taka znana akcja #metoo gdzie kobiety mówiły, że jakiś przypadkowy facet je macał czy nawet coś więcej. Sorry czy jestem jedyną kobietą na świecie, której nikt niechciany nie macał (oprócz jednego z**** w gimnazjum) ? Gdzie kobiety poznają tylu zjebów ?

Gość gość
Ja bym pomacał jest jaka chętna?;-)

Gość gość
dla kobiet jest szokiem że faceci myślą tylko o seksie a ja już miałam tego świadomość mając jakieś 12 lat i konsekwentnie unikałam dziwnych sytuacji z mężczyznami a imprez nigdy nie lubiłam poza tym mam bitch face która odstrasza mężczyzn także mam spokój

Gość gość
to po tej aferze z Weinsteinem nagle się okazało że kobiety są masowo molestowane przez facetów zawsze i wszędzie i szczerze trochę mnie to zdziwiło

Gość gość
ich nazywasz z***ami a sama jesteś jakaś dziwna albo twoimi słowy zj****a nietykalna pseudo księżniczka

Gość gość
jakby jakiś pojeb na chama się do mnie przystawiał to powiedziałbym mu żeby spierdalał na szczęście mam wokół siebie aurę zimnej suki z poważną twarzą więc faceci mnie ignorują zazwyczaj

Gość gość
no kobiety podzielcie się jak jest z wami ?

Gość gość
Dlaczego mężczyźni bardziej przypieprzają się do jednych kobiet a do innych nie ?

Gość moja opinia jest taka
wystarczy nosić okulary, mieć inteligentny wyraz twarzy i już facetów wtedy odrzuca :D najlepiej mieć IQ około 130 wtedy jest gwarancja że faceci będą się bać, kobieta ma wtedy taką aurę pewności siebie, bystrość w oczach i może prowadzić dyskusję która odstrasza większość mężczyzn :D

Gość gość Blondynka
Wlasnie dlaczego - odpiszcie Faceci do mnie tez sie przypiepszali...............

Gość gość
halooo faceci czemu

Gość gość
Widocznie molestowanie jest na porządku dziennym a dla facetów takie zachowania są normalne i nie trzeba wcale trafiać bo jest ich wszędzie pełno.

Gość gość
bo do mnie facetki sie nieprzypiepszaly

Gość gość
tak jak mówiłam jestem ładna, ale odstraszam facetów i żaden mnie na stałe nie chciał, do tego nie byłam nigdy macana przez jakiegoś nieznajomego z****** poważnie jesteście macane przez nieznajomych popaprańców ??